Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Profík Tekuté železo 200ml - pôsobí proti chlorózy 1219031
FORESTINA Profík Tekuté železo 200ml - pôsobí proti chlorózy 1219031

FORESTINA Profík Tekuté železo 200ml - pôsobí proti chlorózy 1219031

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Tekuté železo je špeciálny suspenzné hnojivo určené pre rastliny, ktoré majú zvýšený nárok na tento prvok (Fe) a... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1219031

Popis

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Tekuté železo je špeciálny suspenzné hnojivo určené pre rastliny, ktoré majú zvýšený nárok na tento prvok (Fe) alebo trpí jeho nedostatkom. Nedostatok železa sa prejavuje tzv. Chlorózy - blednutím a žltnutím listov u rastlín pestovaných na vápnitých pôdach. Môžeme ho používať preventívne alebo následne. Vďaka vyššej hodnote pH je hnojivo rastlinami veľmi dobre prijímané a jednotlivé živiny maximálne využité. Aplikácia môže byť vykonávaná zálievkou alebo postrekom na list.

Charakteristika:

Kvapalné suspenzné hnojivo
5% železa (vodorozpustné železo) + 3% síry (vodorozpustná síra SO4)

Použitie:
Tekuté železo je kvapalné hnojivo, ktoré aplikujeme na povrch pôdy zálievkou alebo postrekom na list. Postrek na list sa však neodporúča vykonávať na priamom slnku. Pred použitím obsah fľaše dôkladne pretrepeme.

Dávkovanie:
Hnojivý roztok k zálievke pripravíme zmiešaním 15 ml hnojiva (po okraj naplnené viečko) s 3 l vody. Roztok určený na postrek pripravíme zmiešaním 15 ml hnojiva (po okraj naplnené viečko) s 15 l vody. Rastliny hnojíme 2 - 3x mesačne v čase vegetácie (marec až október), v zimnom období 1x za mesiac. Neprekračujte doporučené dávkovanie!
Balenie 200 ml je cca 40 l zálievky - 200 l postreku.

Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
celoročne

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk