Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Expert Trávnikové hnojivo 3v1 1kg - proti machu a likvidáciu plsti 206053
Expert Trávnikové hnojivo 3v1 1kg - proti machu a likvidáciu plsti 206053

Expert Trávnikové hnojivo 3v1 1kg - proti machu a likvidáciu plsti 206053

EXPERT 3v1 je vodou rozpustné hnojivo určené na výživu všetkých druhov trávnika. Vyváženým zložením hlavných živín (dusík, fosfor, draslík) a obsahom horčíka a železa poskytuje všetko potrebné pr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1206053

Popis

EXPERT 3v1 je vodou rozpustné hnojivo určené na výživu všetkých druhov trávnika. Vyváženým zložením hlavných živín (dusík, fosfor, draslík) a obsahom horčíka a železa poskytuje všetko potrebné pre výbornú kondíciu a zdravý vzhľad trávnika. Dôležitým prvkom obsiahnutým v prípravku je železo, ktoré má hlavnú zásluhu na odstránenie machu z trávnika. Vďaka obsiahnutému dusíka, ktorý má priaznivý vplyv na rast tráv, dochádza k rýchlejšej regenerácii trávneho porastu a voľné miesta vzniknutá po odstránení machu sú rýchlejšie zapojená do základného porastu. EXPERT 3v1 je obohatený o úplne prírodný prípravok na báze enzýmu a baktérií, ktoré aktívne zaisťujú výživu trávnika a odolnosť koreňového systému. Enzýmy zaisťujú mnohonásobne rýchlejší rozklad trávnej plsti a výrazne tým zlepšujú prevzdušnenie trávnika - zlepšujú príjem živín a vody. Trávnik sa vďaka tomu stáva silnejšie a odolnejšie. Živiny sú prijímané listovou plochou ihneď po zálievke a následne koreňovú sústavou.

Charakteristika:

Kryštalické vodorozpustnej NPK hnojivo
17% N + 5% P2O5 + 15% K2O + 2,5% MgO + 2% Fe + mikroprvky

Obsah stopových prvkov:
B 0,08% pre kvalitné kvetenstvo
Mo 0,005% pre bohaté kvitnutie
Fe 0,04% (EDTA) pre tvorbu listovej zelene
Cu 0,015% (EDTA) pre fotosyntézu
Mn 0,04% (EDTA) pre kvalitný rast bez deformácií
Zn 0,01% (EDTA) pre ideálne rast

prednosti:
Vhodné pre všetky typy trávnika - športových aj okrasných.
Podporuje silný a zdravý rast trávnika.
Obsahuje železo obmedzujúce tvorbu machu.
Obsahuje draslík zvyšujúce odolnosť trávnika voči suchu.
Obsahuje enzýmy a pôdne baktérie urýchľujúci rozkladný proces trávnej plsti.

Použitie a dávkovanie:
EXPERT 3v1 sa aplikuje na trávnik klasickú zálievkou v pomere 10 litrov vody na 20 g hnojiva (1 odmerka), pričom táto dávka vystačí na cca 4 - 6 m2. Aplikačný kvapalinu je potrebné dôkladne premiešať a následne aplikovať najlepšie na už zvlažený trávnik a to ráno alebo večer. Nie je dobré túto aplikáciu vykonávať za priameho slnečného svitu. Hnojivá zálievka sa vykonáva 1x za 14 dní prípadne 1x týždenne v období jari. Pri použití hnojiva do závlahových systému sa odporúča najskôr vyskúšať rozpustnosť hnojiva s ohľadom na priemer aplikačných trysiek závlahového systému!
Balenie 1 kg je cca 500 l zálievky - 500 l aplikačnej kvapaliny ktorý vystačí cca na 200 - 300 m2 trávnika.

Aplikačné poznámky:
EXPERT 3v1 obsahuje železo Fe ktorý môže spôsobiť hnedé škvrny na dlažbách a chodníkoch. Dôrazne sa teda odporúča dbať pri aplikácii na zvýšenú pozornosť, aby sa prípravok dostal iba na miesto určenia. Ak sa aj cez to prípravok dostane mimo trávnika na spevnené plochy, je potrebné ho bezodkladne odstrániť.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk