Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Trávnikové hnojivo Expert s účinkom proti krtkom 5kg 1206045
FORESTINA Trávnikové hnojivo Expert s účinkom proti krtkom 5kg 1206045

FORESTINA Trávnikové hnojivo Expert s účinkom proti krtkom 5kg 1206045

EXPERT proti krtkom je profesionálny granulované hnojivo pre výživu trávnika s preventívnym odpudzujúcim účinkom proti krtkom, obsahujúce základné živiny vo vyváženom pomere. Súčasne tiež obsahuj... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1206045

Popis

EXPERT proti krtkom je profesionálny granulované hnojivo pre výživu trávnika s preventívnym odpudzujúcim účinkom proti krtkom, obsahujúce základné živiny vo vyváženom pomere. Súčasne tiež obsahuje horčík, síru, železo a Zeolit, ktorý je prírodný hornina schopná pútať živiny a pozvoľna je následne uvoľňovať. EXPERT proti krtkom je vhodný na hnojenie všetkých druhov trávnikov - športových aj okrasných.

Charakteristika:

Minerálne granulované hnojivo s odpudzujúcim účinkom proti krtkom
15% N + 5% P2O5 + 7% K2O + 2% MgO + 0,5% Fe + 10% S

prednosti:
Aromatické látky, ktoré obsahuje hnojivo, odpudzuje krtkov a pri pravidelnom používaní tohto hnojiva tzn. počas celej vegetácie, dochádza k ich vypudenie z přihnojovaného trávnika.
Účinok hnojivá sa postupne prejavuje už po niekoľkých aplikáciách - krtkovia postupne prestávajú vytvárať nové krtince.

použitie:
Hnojivo sa aplikuje rovnomerným rozhodením na trávnik v uvedených dávkach 1x za mesiac. Intenzívne zaťažovaný trávnik je vhodné hnojiť 1x za 15 dní. Po aplikácii hnojiva je vhodné plochu dostatočne zavlažiť. Z toho dôvodu je vhodné vykonávať aplikáciu pred dažďom. Trávnik najlepšie rastie na slabo kyslých pôdach pH 5,6 - 6,5, preto je dobré toto pH kontrolovať za pomocou Pôdneho pH testu.

Dávkovanie:
> Marec 30 g na 1 m2
> Apríl 30 g na 1 m2
> Máj 30 g na 1 m2
> Jún 30 g na 1 m2
> Júl 30 g na 1 m2
> August 30 g na 1 m2
> Septembra 30 g na 1 m2
Celkom 210 g na 1 m2 za rok / Balenie 2,5 kg je cca na 12 m2

Aplikačné poznámky:
Mesačnej dávky je nutné úmerne rozdeliť 2 - 3 dni po kosbe.
Hnojivo EXPERT proti krtkom sa neaplikuje na betónové dlaždice a iné povrchy okrem trávnika, pretože obsahuje železo a teda hrozí ich poškodenie.

odporúčanie:
Nespotrebované hnojivo je nutné uskladniť najlepšie do nepriedušných nádob (napr. Vedierku s viečkom), aby nedochádzalo k výparu aromatických látok z hnojiva, ktoré odpudzujú krtkov. Mohlo by to mať za následok oslabenie účinku.
Dostatok vody je pre správnu funkciu a vzhľad trávnika jedným z najdôležitejších faktorov. Po hnojenie sa odporúča zavlažiť dávkou 10 - 15 l / m2. Najvhodnejšia doba pre zalievanie je skoro ráno alebo večer.


Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk