Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184
KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184 KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184

KETER CREATIVE PLAY TABLE stolček a dve stoličky, zelená/tyrkysová 17184184

Keter CREATIVE FUN TABLE WITH STOOLS je detský kreatívny stolík s dvoma stoličkami, s ktorým deti zažehnajú nudu a užijú si s ním obrovskú porciu zábavy aj ponaučenia. Ide totiž o skvelý náučný p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KETER
Model: 231593

Popis

Keter CREATIVE FUN TABLE WITH STOOLS je detský kreatívny stolík s dvoma stoličkami, s ktorým deti zažehnajú nudu a užijú si s ním obrovskú porciu zábavy aj ponaučenia. Ide totiž o skvelý náučný prostriedok, ktorý im pomôže s rozvojom dôležitých zručností. Členité rozdelenie na jednotlivé priehradky umožní tvorivé usporiadanie celého pracovného priestoru, kedy si vaša ratolesť osvojí organizačné schopnosti a naučí sa poriadku. Stolík sa predáva samostatne bez príslušenstva, preto je potrebné vašim ratolestiam lopatky, hrabličky, bábovky a vedierka dokúpiť.

Práve priehradky poskytujú veľa priestoru na ponaučenie aj nevšedné hry, ako je napríklad tvorba s kreatívnym pieskom a vodou. Keď je zatvorený, slúži ako klasický detský stolík, na ktorom môžu deti kresliť, maľovať a venovať sa ďalším tvorivým aktivitám. Deťom tak tento farebne rozmanitý stôl pomôže zábavnou formou s rozvojom ich fantázie a ďalších tvorivých schopností, ktoré určite využijú na svojej ceste životom. Či už teda v dospelosti zvolia akýkoľvek smer, vždy tak nájdu správne či dokonca inovatívne riešenie rôznorodých problémov a otázok a poradia si tak s každou vystavenou prekážkou.

Ergonomický dizajn stolíka zaručí zvýšenú bezpečnosť a pohodlie pri hre, takže aj neposedné deti vydržia v pokoji po oveľa dlhšiu dobu. Stôl má veľmi stabilnú a robustnú konštrukciu z kvalitných a vysoko odolných plastov, ktoré rapídne predĺžia jeho životnosť. Je možné ho umiestniť do detskej izby, na záhradu či na terasu vášho domu, kedy stolík chráni špeciálna vrstva proti UV žiareniu, takže pestré farby stolíka nikdy nevyblednú a budú tak stále žiariť novotou aj po dlhých rokoch každodenného používania.

Parametre:

  • Rozmery produktu: 79 x 56 x 50 cm
  • Rozmery balenia: 81 x 62,5 x 18 cm
  • Čistá hmotnosť: 4,90 kg
  • Materiál: plast
  • Farba: zelená/tyrkysová
  • Odporúčaný vek: 1,5+

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk