Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Sada na piesok Mickeyho klubík 7ks v sieťke, rôzne farby 89075041
Sada na piesok Mickeyho klubík 7ks v sieťke, rôzne farby 89075041 Sada na piesok Mickeyho klubík 7ks v sieťke, rôzne farby 89075041

Sada na piesok Mickeyho klubík 7ks v sieťke, rôzne farby 89075041

Sada na piesok Mickeyho klubík 7ks v sieťke, rôzne farby Hračky Wader sú vyrobené z kvalitných, zdravotne nezávadných plastov, vyznačujúce sa vysokou odolnosťou proti poškodeniu. Hračky Wader s... Zobraziť celý popis »


Model: 89077242

Popis

Sada na piesok Mickeyho klubík 7ks v sieťke, rôzne farby

Hračky Wader sú vyrobené z kvalitných, zdravotne nezávadných plastov, vyznačujúce sa vysokou odolnosťou proti poškodeniu. Hračky Wader sú vhodné nielen do domácností, ale aj do materských škôlok.

Hurá na pieskovisko! Aby na ňom bola dobrá zábava, nesmie tam chýbať hračky na piesok, ktoré patria nepochybne medzi najobľúbenejšie vonkajšie hračky. Žiadny malý staviteľ či kuchárka so svojimi dobrotami - bábovky z piesku, by sa bez týchto hračiek neobišiel. Pieskovisko je raj pre všetky malé dievčatká a chlapcov. Doprajte im tú zábavu a vybavte detské pieskoviská hračkami na piesok. Lopatky, hrabličky, vedierka, ale aj kolieska a kanvičky sú tými najžiadanejšími doplnky všetkých malých staviteľov.

Formičky na piesok malo odjakživa doma každé dieťa. Spomínate, ako aj vy ste robili bábovky? Doprajte teda svojmu dieťaťu rovnakú radosť, veď k tomu stačí jediná súprava na piesok.

Dĺžka lopatky a hrabiček: 20cm
Dĺžka bábovky: 10cm
Dĺžka lodičky: 20cm
Obsah setu: lopatka, hrabličky, loďka, bábovička 4x
Materiál: plast

Farebné kombinácie jednotlivých sád sa môžu líšiť.

Od veku: 12 mesiacov
Pre dievča aj chlapca
Material: plast

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk