Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20
GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20 GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20 GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20 GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20 GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20

GARDENA pracovné rukavice veľkosť 9 / L 0214-20

S GARDENA pracovnými rukavicami sa náradie drží v ruke bezpečne. Inovatívne povlaky na prstoch zaručujú nekĺzavý úchop. Podložky tlmiace nárazy na dlaniach poskytujú maximálne pohodlie - tiež a p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 0214-20

Popis

S GARDENA pracovnými rukavicami sa náradie drží v ruke bezpečne. Inovatívne povlaky na prstoch zaručujú nekĺzavý úchop. Podložky tlmiace nárazy na dlaniach poskytujú maximálne pohodlie - tiež a predovšetkým v prípadoch, kedy je potrebné znížiť vplyv ručného a motorového záhradného náradia. Špeciálne spracovaný palec optimalizuje tvar a poskytuje dlhšiu životnosť a bezpečné držanie. Zvlášť, keď pracujete napr so sekerou, nožnicami na živý plot alebo s pílou pri prerezávaní. Celá rukavica je vyrobená zo špeciálneho, priedušného textilného materiálu, ktorý zabraňuje poteniu rúk. A ak sa pri práci začnete potiť, praktické potítko, zaintegrované do palca, je vždy k dispozícii. Pevná manžeta na zápästí je nastaviteľná a chráni pred nečistotami a zranením.

Moderný, atraktívny dizajn
Pracovné rukavice sú nielen vysoko funkčné, ale majú tiež atraktívny dizajn a skvelý tvar.

Vysoká bezpečnosť
Nekĺzavé prstami zaisťujú bezpečný a dobrý úchop záhradného náradia. Pevná a nastaviteľná manžeta tiež ponúka dobrú ochranu zápästia.

Dodatočná funkčnosť
Potítko, integrované do palca, pomáha počas namáhavej práce.

Optimálne pohodlie pri nosení, vysoká bezpečnosť
Podložky tlmiace nárazy na dlaniach, vystužené a pevné končeky prstov, nekĺzavé prsty umožňujú bezpečný úchop a príjemné, priedušné materiály zaručujú funkčnosť pri nosení.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk