Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 9 / L 0207-20
GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 9 / L 0207-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 9 / L 0207-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 9 / L 0207-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 9 / L 0207-20

GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 9 / L 0207-20

GARDENA rukavice poskytujú špeciálnu ochranu pred mnohými náročnými úlohami a tam , kde by mohlo byť vlhko . Nekĺzavý a vodoodpudivý latexový povrch na dlaniach a končekoch prstov umožňuje skvelý... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 0207-20

Popis

GARDENA rukavice poskytujú špeciálnu ochranu pred mnohými náročnými úlohami a tam , kde by mohlo byť vlhko . Nekĺzavý a vodoodpudivý latexový povrch na dlaniach a končekoch prstov umožňuje skvelý úchop počas práce . A zároveň , latexová vrstva zaistí , že vaše ruky zostanú suché a čisté - hlavne pri stávkovaní do vlhkej pôdy . Vystužené končekmi prstov chráni pred nečistotami a vlhkom a umožňujú jemnú prácu s rastlinami a pôdou . Starostlivý výber a elastický pletený materiál zaručuje perfektný tvar , komfort pri nosení a priedušnosť . Znamená to , že vaše ruky sa nebudú potiť !

veľkosť 9 / L

Praktické GARDENA záhradné rukavice sú určené pre všetky práce na záhrade . Chráni ruky pri rade prác , ako je napr sadenie alebo presádzanie rastlín , hrabanie , prerezávanie alebo zametanie . Robustný dlaňová časť rukavíc pomáha dobrému úchopu napr kvetináčov a náradia . Vďaka výborne spracovaným končekom prstov možno vykonávať aj najjemnejšie práce . Skvelá kvalita materiálu , ktorý je vyrobený z priedušnej a odolnej bavlnenej tkaniny , zaručuje , že sa v nich ruke nebudú potiť . Optimálny tvar a špeciálny dizajn palca poskytujú dodatočné pohodlie pri nosení a manipulácii , zaručujú príjemný priedušný pocit a dlhú životnosť .

Optimálne pohodlie pri nosení
Pri všetkých prácach sa súčasnými vysokými nárokmi na komfort pri nosení , zaručuje GARDENA trvanlivý , priedušný kvalitný materiál a výborne spracované končeky prstov pre perfektný tvar .

bezpečnosť
Výberové , trvanlivé materiály a vystužené končekmi prstov ponúka skvelý pocit a optimálnu ochranu pri stávkovaní alebo vykonávaní iných záhradných prác .

Moderný , atraktívny dizajn
Rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou sa vyznačujú nielen vysokou funkčnosťou , ale aj atraktívnym dizajnom a skvelým tvarom . Štruktúra , tvar a farby spolu skvele harmonizujú .

presvedčivá funkčnosť
Nekĺzavá a vodu odpudzujúca latexová vrstva udržuje ruky pri práci vo vlhkých pôdach suché a čisté a ponúka optimálnu priľnavosť pri práci so záhradným náradia .

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk