Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio FORMITOX extra prípravok na hubenie mravcov, 120 g 002148
AgroBio FORMITOX extra prípravok na hubenie mravcov, 120 g 002148

AgroBio FORMITOX extra prípravok na hubenie mravcov, 120 g 002148

Prípravok na hubenie mravcov prenikajúcich z vonku do vnútorných priestorov budov vo forme zelených vo vode rozpustných kryštálikov. Proti akým škodcom je určený? - proti mravcom Prečo ho použi... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 002148

Popis

Prípravok na hubenie mravcov prenikajúcich z vonku do vnútorných priestorov budov vo forme zelených vo vode rozpustných kryštálikov.

Proti akým škodcom je určený?
- proti mravcom

Prečo ho použiť?
- hubenie mravcov a ich mravenisku
- aplikácia posypom alebo pripravení vozdného roztoku do misky

Ako ho použiť?
Na veku nádobky je odklopný kryt, ktorým sa vykonáva aplikácia lieku. Po ukončení práce je potrebné otvor znovu uzavrieť.

- Vodný roztok rozpustiť 2 - 4 g kryštálikov v 100 ml vody (vznikne 2 - 4% roztok) a roztok naliať do plytkých misiek z plastu alebo skla a umiestniť do miest predpokladaného výskytu hmyzu. V oboch prípadoch hmyz nástrahu pozre a po kratšej dobe hynie.
- Kryštalický prášok nasypať 1 - 2 g kryštálikov na podložku z papiera, plastu alebo skla a položiť do miest predpokladaného výskytu hmyzu

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk