Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210
Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210

Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210

Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210 Cieľová skupina škodcov: Kuny, hlodavce (vrátane Plch), piskory Plašič Deramax-Auto generuje špecifické ultrazvukové s... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DERAMAX
Model: 0210D

Popis

Deramax-Auto Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov do auta 0210

Cieľová skupina škodcov: Kuny, hlodavce (vrátane Plch), piskory

Plašič Deramax-Auto generuje špecifické ultrazvukové signály, ktoré sú pre kuny, myši, rejsky apod. veľmi nepríjemné, takže po krátkom čase chránený priestor opúšťa. Vďaka prepracovanému zapojeniu a použitie kvalitných súčiastok udrží jedna 9V batéria prístroj v chode až 12 mesiacov. Súčasne je prístroj úplne sebestačný z hľadiska napájania a nie je ho teda nutné pripájať k autobatérii, alebo inak napájať z rozvodov elektriny v aute. Úplne tak odpadá nutnosť odbornej inštalácie a možnosť straty záruky na nové vozidlo z dôvodu pripojenia cudzieho zariadenia do elektrických rozvodov vozidla. Nehrozí ani možnosť vybitia akumulátora pri dlhšej odstávke vozidla. Nehrozí ani nebezpečenstvo vysadení elektroniky vozidla a havárie, čo sa môže stať pri použití niektorých plašič napájaných z autobatérie.

Typ plašiča: Ultrazvukový (úplne bezhlučný). Pulzný ultrazvukový plašič.
- Vstavaný vypínač: Áno
- Vplyv na človeka: Žiadny
- Vplyv na domáce zvieratá: Žiadny

Základné vlastnosti plašiča Deramax-Auto, ktoré ho odlišujú od podobných produktov:
Vysoký výkon • Široký efektívny uhol záberu • Bezpečnosť • Odolnosť voči vode a prachu • Jednoduchá inštalácia bez pripájania k autobatériu

UPOZORNENIE: Batérie 9V (6F22) nie je súčasťou dodávky. Vhodné batérie sa zobrazujú v sekcii "STAROSTLIVO VYBRANÉ PRÍSLUŠENSTVO" na tejto stránke.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk