Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Deramax-Dual Elektronický plašič (odpudzovač) krtkov a hlodavcov 0350
Deramax-Dual Elektronický plašič (odpudzovač) krtkov a hlodavcov 0350

Deramax-Dual Elektronický plašič (odpudzovač) krtkov a hlodavcov 0350

Vlastnosti plašiča krtkov Deramax-Dual - Cieľová skupina škodcov: Krtkovia, hlodavcami, hraboše, piskory, hady. - Typ plašiča: Elektronický, zvukovo vibračné plašič. - Účinný dosah: Do 1200 m2. P... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DERAMAX
Model: 0350

Zákazníci kupujúci tento tovar kúpili tiež

Popis

Vlastnosti plašiča krtkov Deramax-Dual
- Cieľová skupina škodcov: Krtkovia, hlodavcami, hraboše, piskory, hady.
- Typ plašiča: Elektronický, zvukovo vibračné plašič.
- Účinný dosah: Do 1200 m2. Pôsobnosť v kruhu s priemerom 40 metrov.
- Vplyv na človeka: Žiadny.
- Vplyv na domáce zvieratá: Žiadny.
 
Pre zaistenie dobrých vlastností tohto produktu využívame najmodernejšie meracie zariadenie na meranie zemných vibrácií. Využitie tohto plašiča je dnes už úplne bežným riešením otázky "ako na krtka?".

Čím sa líšia plašič Deramax-Dual od iných produktov tohto typu
Plašič Deramax-Dual má zabudované dva elektromagnetické bzučiaky, ktoré zásadne zvyšujú výkon prístroja a jeho účinnosť. Tým sa tento plašič líši prakticky od všetkých ostatných produktov tohto typu na trhu a poskytuje za veľmi výhodnú cenu až dvojnásobný výkon oproti väčšine konkurenčných produktov. Ďalším rozdielom je potom to, že elektronické odpudzovače krtkov na dovoz bežne produkujú zvuk na frekvenciách v poriadku kHz, čo je pre šírenie pôdou nevhodné a súčasne používajú obal s priemerom len 3 cm až 5 cm. Obal plašiča Deramax-Dual tvorí plastová dóza s priemerom 10 cm s tenkými stenami. Plašič Deramax-Dual má teda veľkú styčnú plochu obalu, ktorá zaisťuje veľmi dobrý prenos zvuku a vibrácií do pôdy. Dvojica bzučiakov, dôsledné dodržiavanie nízkych kmitočtov a vhodná konštrukcia prístroja potom robí z plašiča (odpudzovače) Deramax-Dual skutočne účinné zariadenie.

Ako pracuje plašič krtkov Deramax-Dual
Plašič Deramax-Dual produkuje zvuk a vibrácie na veľmi nízkej frekvencii, ktoré majú schopnosť dobre sa šíriť zeminou a sú natoľko nepríjemné pre škodcov ako sú krtkovia, hlodavcami, hraboše, alebo hady, že títo čoskoro opúšťa priestor chránený prístrojom. Zvyškový zvukový signál, ktorý sa dostane nad úroveň terénu má už malú intenzitu a na záhrade nepôsobí rušivo, takže prístroj je možné využiť aj v odpočinkovej časti záhrady.

 Bezpečnosť a komfort prevádzky plašiča Deramax-Dual
Deramax-Dual je úplne bezpečný nielen pre človeka ale aj pre všetky domáce a hospodárske zvieratá. Prevádzka prístroja nevyžaduje žiadnu údržbu, iba raz za 8 mesiacov výmenu batérií.

Rozsah účinnosti plašiča Deramax-Dual
Rozsah účinnosti plašiča (odpudzovače) krtkov Deramax-Dual uvádzame ako plochu v metroch štvorcových a tiež ako priemer kruhu účinnosti. Účinnosť prístroja je v kruhu s priemerom 40 metrov, to znamená účinnosť vo vzdialenosti do 20 metrov od prístroja do všetkých strán. Kruh s priemerom 40 metrov má potom plochu cca 1 200 m2.

V jednom priestore môže byť umiestnené ľubovoľné množstvo plašič Deramax-Dual a ich signály sa nijako negatívne neovplyvňujú. Bežné je využitie niekoľkých prístrojov v rámci záhrady, pretože väčšie množstvo plašič krtkov inštalovaných v jednom mieste znamená výrazne vyššiu celkovú účinnosť.

Technické údaje:
- Batériové napájanie: 4 ks veľkých monočlánkov typ "D" (LR20). Batérie nie sú súčasťou dodávky.
- Prostredie: Vonkajší. Obal prístroja má dvojité krytie proti vlhkosti a vode a je vyrobený z UV odolného plastu.
- Účinný dosah: Do 1 200 m2. Pôsobnosť v kruhu s priemerom 40 metrov.
- Teplota okolia: - 20 ° C do + 60 ° C.
- Rozmery: Priemer 107 mm x výška 195 mm.
- Hmotnosť: 0,181 kg.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk