Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio pachu-LEK Vysoká zver, 25 ml 002173
AgroBio pachu-LEK Vysoká zver, 25 ml 002173

AgroBio pachu-LEK Vysoká zver, 25 ml 002173

Pachový koncentrát pre odpudenie voľne žijúcej zveri (srnky, daniele, muflóny, ai.) = Proti ohryzeniu a pózerov! Prečo ho použiť? - pre vytvorenie pachového ohradníku proti ohryzeniu a pózerov s... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 002173

Popis

Pachový koncentrát pre odpudenie voľne žijúcej zveri (srnky, daniele, muflóny, ai.) = Proti ohryzeniu a pózerov!

Prečo ho použiť?
- pre vytvorenie pachového ohradníku proti ohryzeniu a pózerov stromčekov, rastlín od voľne žijúcej zveri (srnky, daniele, muflóny, a i.)
- prípravok sa vstrekuje do nosiča s otvorenými pórmi (napr. Hubka na umývanie riadu)
- účinnosť aktívne látky je potrebné obnoviť každé 2-3 mesiace (v období rizika vzniku škôd vykonávajte oživenie každé 2 týždne)
- patentované plnenie fliaš koncentrátom tzv. BOV (bag-on-valve) = fľaše sú plnené iba koncentrátom (25% koncentrátu zadarmo vo fľaši), koncentrát sa nemiešajú s hnacím plynom, koncentrát sa aplikuje do nosiča tlakovým vzduchom, nedochádza ku kontaminácii odevu pachovú látkou, fľaša je funkčná v akejkoľvek polohe)
- vhodný produkt pre ochranu okrasných záhonov, trávniku, ovocného sadu, lúky, a i. Proti ničeniu pozemku vysokou zverou
- na prírodnej báze
- celoročné použitie (bez ohľadu na teplotu)

Ako ho použiť?
- príprava mobilného ohradníka: nosič (např.houbička) + kôl, tyč
- nosič pripevnite na drevenú tyč, kôl = takto pripravený mobilný nosič rozmiestnite na pozemok, ktorý chcete ochrániť pred čiernou zverou
- vzdialenosť jednotlivých nosičov od seba by mala byť cca. 5 m
- pre vysokú účinnosť je vhodné umiestniť nosiča cca. 10 -20 m pred rastlinami, stromy, aj. = Pre vytvorenie tzv. Pachového ochranného pásma pre odpudenie zvieraťa. Akonáhle zviera ucíti pach z nosičov, odíde ... bez toho, aby ďalej prekonávalo arómu a dostával sa cez pachové ochranné pásmo až k rastlinám, stromčekom.

aplikácia:
- obsah fľaše pred použitím pretrepte
- nasaďte na ventil aplikátor s trubičkou
- aplikujte do nosiča (napr. Hubky)
- krátko stlačte aplikátor s trubičkou po dobu 1-2 sekúnd

Upozornenie: Pri aplikácii koncentrátu stačí aplikátor len jemne stlačiť. Nikdy neaplikukjte na pevnej časti, napr. Ploty. Vďaka silnému aróma, by ste sa nemuseli zápachu zbaviť! Odporúčame používať ochranné pracovné pomôcky (rukavice, ai. = Kvôli silnému aróme)!

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk