Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio KúzloPrírody Harmónia záhradného jazierka - 50 g 009039
AgroBio KúzloPrírody Harmónia záhradného jazierka - 50 g 009039

AgroBio KúzloPrírody Harmónia záhradného jazierka - 50 g 009039

AgroBio KúzloPrírody Harmónia záhradného jazierka - 50 g 009039 PRÍRODNÝ PRODUKT. Prípravok k biologickému odstráneniu zelených rias v záhradných jazierkach. Prečisťuje a rozjasňuje vodu, obmed... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 009039

Popis

AgroBio KúzloPrírody Harmónia záhradného jazierka - 50 g 009039

PRÍRODNÝ PRODUKT. Prípravok k biologickému odstráneniu zelených rias v záhradných jazierkach. Prečisťuje a rozjasňuje vodu, obmedzuje zelené riasy, a likviduje jedovaté látky ako sú amoniak a nitritiy, opaľovacie krémy, a pod. Prípravok obsahuje zmes vybraných prírodných mikroorganizmov. Výkonné baktérie stabilizujú kyslíkový režim a živinový systém záhradného jazierka. Baktérie svojou aktivitou odčerpajú väčšinu organických látok a tým znemožní ich využitie riasami. To postupne vedie k "vyhladovaniu" zelených rias a obmedzenie ich výskytu v jazierku. Baktérie tiež odstraňujú jedovatý amoniak a dusitany. Výsledkom je čistá voda bez organického znečistenia a s obmedzeným výskytom zelených rias. Prípravok obsahuje iba bakteriálne kultúry, nie enzýmy, ktoré by poškodzovali vodné rastliny a prispievali tak k ďalšiemu uvoľňovaniu organických živín. Prípravok je tiež úplne bezpečný pre drobné vodné živočíchy a ryby. Prípravok používajte vtedy, keď je rovnováha samočistenia Vášho záhradného jazierka narušená náhlou zmenou. Dlhodobé pravidelné dávkovanie záhradnému jazierku a organizmom v ňom nevadí, ale ani nepomáha. Nástup účinku môže byť pozorovateľný až po niekoľkých týždňoch (spravidla 2-3 týždne) po aplikácii.


Oblasť použitia:
Jazierka - Zelené riasy - 50-100 g / 10 m3 - Použitie - apríl, máj, jún, júl, august, september
Poznámka: Prvá dávka po výraznom zásahu: 100g / 10 m3, ďalšie dávky: 50g / 10m3. Príslušnú dávku prípravku nasypeme do cca 1 litra vody, ktorú naberieme v jazierku, dôkladne premiešame. Necháme asi hodinu aktivovať. Takto pripravený roztok nalejeme do ďalších cca 5 litrov vody nabranej z jazierka, opäť dôkladne premiešame a rovnomerne rozlejeme do jazierka. Snažíme sa obsiahnuť ako plytké pobrežné zóny, tak aj hlbšiu vodu v strede jazierka. Je vhodné sledovať hodnotu pH 6 vody v jazierku, ideálne rozmedzie pre aplikáciu bakteriálneho prípravku je 5-10. Teplotné rozmedzie účinnosti je 5 - 25 ° C. Pri aplikácii nepoužívajte kovové predmety a pri starostlivosti o jazierko nepoužívajte prípravky s obsahom chlóru (výrazne znižujú účinok prírodného prípravku).

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk