Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Expert proti machu 2v1 10 kg s hnojivom vo vedierku 1206051
Expert proti machu 2v1 10 kg s hnojivom vo vedierku 1206051

Expert proti machu 2v1 10 kg s hnojivom vo vedierku 1206051

Prípravok Expert proti machu je špeciálna minerálne hnojivo s profesionálnym účinkom proti machu určené k údržbe všetkých druhov trávnikov. Dôležitým prvkom obsiahnutým v prípravku je železo Fe, ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1206051

Popis

Prípravok Expert proti machu je špeciálna minerálne hnojivo s profesionálnym účinkom proti machu určené k údržbe všetkých druhov trávnikov. Dôležitým prvkom obsiahnutým v prípravku je železo Fe, ktoré má hlavnú zásluhu na odstránenie machu z trávnika. Prípravok ďalej obsahuje hlavne dusík, ktorý má priaznivý vplyv na rast tráv, čím dochádza k rýchlejšej regenerácii trávneho porastu a voľné miesta vzniknutá po odstránení machu sú rýchlejšie zapojená do základného porastu.

Charakteristika:

Minerálne granulované hnojivo
15% N + 17% S + 8% Fe

Použitie a dávkovanie:
Prípravok Expert proti machu sa aplikuje ručne alebo pomocou aplikačného vozíka rovnomerne v základnej dávke 35 g na 1 m2 na pokosený trávnik. Aplikácia přípavku sa vykonáva 3 - 4 dni po kosbe na čiastočne urastený trávnik. Jeden až dva dni po aplikácii je doporučená závlaha. Ak bola aplikácia lieku vykonaná pred sejacie je treba počkať cca 4 dni a potom trávnik pokosiť. Následne cca po 10 - 14 dňoch sa muža odumretý a hnedý mach mechanicky odstrániť vertikutátorom alebo železnými hrabľami. Vzniknutá voľné miesta po tom dose vhodným trávnym semenom. Pri silnom alebo opakovanom výskyte machu sa muža ošetrenie vykonať 2 - 3x do roka pri dodržaní minimálneho odstupu 45 dní medzi jednotlivými aplikáciami.
Balenie 5 kg vystačí cca na 142 m2 trávniku.

Aplikačné poznámky:
Aplikácia počas suchých alebo daždivých dní sa neodporúča.
Expert proti machu obsahuje železo Fe ktorý môže spôsobiť hnedé škvrny na dlažbách a chodníkoch. Dôrazne sa teda odporúča dbať pri aplikácii na zvýšenú pozornosť, aby sa prípravok dostal iba na miesto určenia. Ak sa aj cez to prípravok dostane mimo trávnika na spevnené plochy, je potrebné ho bezodkladne odstrániť.

Hlavné termíny pre aplikáciu:
apríl, máj, jún, júl, august, september
Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk