Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Dekor Drevovlna znižuje riziko hniloby a brzdí slimáky 850g 1130013
Dekor Drevovlna znižuje riziko hniloby a brzdí slimáky 850g 1130013

Dekor Drevovlna znižuje riziko hniloby a brzdí slimáky 850g 1130013

Forestina Dekor Drevovlna 850g - znižuje riziko hniloby a brzdí slimákov 1130013 Popis produktu: Drevovlna alebo drevitá vlna je 100% biologický produkt vyrobený z čisto prírodného borovicového ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1130013

Popis

Forestina Dekor Drevovlna 850g - znižuje riziko hniloby a brzdí slimákov 1130013

Popis produktu:
Drevovlna alebo drevitá vlna je 100% biologický produkt vyrobený z čisto prírodného borovicového dreva podľa najnovších štandardov kvality bez prídavku akejkoľvek chémie. Vďaka moderným technológiám spracovania je vo výslednom produkte eliminovaný podiel nečistôt ako sú prach, alebo zvyšky kôry.

Charakteristika:

drevitá vlna lisovaná - 100% prírodný produkt

prednosti:
Chráni proti plesniam a mikroorganizmom.
Odvádza vlhkosť.
Biologicky 100% odbúrateľný.
Vydrží dlhšie ako slama alebo seno.
Antialergická, antistatická, bezprašná.
Zbržďuje slimáky, ktorí sa na drevitej vlne horšie pohybujú.
Univerzálne využiteľná nielen na záhrade, ale aj v chovateľstve, aranžérstvo pod.

použitie:
Drevitá vlna je obzvlášť vhodná pre podloženie jahôd, uhoriek, cukiet či tekvíc ako ochrana proti plesniam a iným mikroorganizmom vznikajúce predovšetkým vlhkosťou. Prostredníctvom tejto vlny tak muža dozrievajúce ovocie po daždi rýchlejšie uschnúť, vďaka tomu sa u rastlín výrazne znižuje riziko vzniku hubových chorôb, hniloby a napadnutia parazitmi. Drevitá vlna pracuje na princípe schopnosť odvádzať vlhkosť po vláknach preč na vonkajšiu stranu, kde presychá a okolo plodu tak vytvára komfortný priestor. Pôda je zároveň chránená pred rýchlym vysychaním, zlepšuje sa tak jej úrodnosť, ktorá následne prispieva k zdravému rastu rastlín a ovocia. Drevitú vlnu možno využiť aj ako vrstvu pod skladovanej ovocie, vlna tak zabranuje otlačeniu či inému mechanickému poškodeniu plodu. Škodám u skladovaného ovocia sa tak možno vyhnúť veľmi prirodzeným spôsobom. Pre svoju pružnosť s veľkým tlmiacim účinkom je zároven vyhľadávaná všade tam, kde je potrebné použiť vypĺňajúci materiál. Napr. ako plniaci materiál pre hmyzie "hotely" alebo ako ochrana krehkého tovaru pri preprave. Možno využiť aj ako prírodný dekoračný materiál, či ako podstielka.

Dávkovanie pri použití ako výstelka pod jahoda:
> Balenie 850g vystačí na cca 30 jahôd

Aplikačná poznámka:
Prípadné neupotrebiteľné zvyšky vlny, či použitú vlnu po zbere možno bez problému pridať do kompostu. Je veľmi ľahko odbúrateľná a preto nezaťažuje životné prostredie.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím.

ilustračné foto


Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk