Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Forestina Profík Substrát pre kaktusy a sukulenty 5l
Forestina Profík Substrát pre kaktusy a sukulenty 5l

Forestina Profík Substrát pre kaktusy a sukulenty 5l

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak i profesionálov, p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1124002

Popis

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak i profesionálov, pretože sa jedná o 100% substráty. Základom ucelenej rady je vždy zmes kvalitné biele a čierne rašeliny. Pomer oboch týchto hlavných častí a úprava pH sa potom riadi podľa účelu použitia a pre rôzne druhy rastlín sa k tomu pridávajú ďalšie doplnkové komponenty - čerstvý alebo sušený íl, kremičitý piesok, potrebné minerály atď. Každý substrát Forestina obsahuje primeranú dávku kvalitného minerálneho hnojiva, ktoré rastlinám poskytuje dostatočnú výživu na prvých 6 týždňov.

vlastnosti:

Substrát pre kaktusy a sukulenty patrí do radu profesionálnych substrátov PROFÍK a je určený pre presádzanie a pestovanie všetkých suchomilných rastlín (kaktusy, aloe, opuncie, tŕňovej koruny atď.). Zloženie substrátu je vyvinuté presne podľa potrieb týchto rastlín, ktoré potrebujú dostatočné prevzdušnenie koreňového systému, aby sa predišlo jeho prípadnému zahnívanie. Substrát o hodnote pH 5 - 6,5 a je pripravený z vybraných druhov rašelín, kremičitého piesku, dolomitického vápenca, jemné lávy, antuky, perlitu a zeolitu. Substrát je obohatený o potrebné živiny, ktoré kaktusy a ďalšie sukulenty pre svoj rast potrebujú. S následným hnojením teda začíname až po 6 týždňoch po presadení. K výžive počas vegetačného obdobia odporúčame tekuté hnojivo Kvapka na kaktusy.

Hmotnosť balenia 5l:
cca 2,2 kg

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím substrátu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk