Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Profík Substrát pre lekná a ostatné vodomilné rastliny 15 l
FORESTINA Profík Substrát pre lekná a ostatné vodomilné rastliny 15 l

FORESTINA Profík Substrát pre lekná a ostatné vodomilné rastliny 15 l

Substrát pre lekná a ostatné vodomilné rastliny je špeciálne určený pre pestovanie všetkých druhov vodných a bahenných rastlín, najmä potom lekien. Substrát je pripravený zo zmesi kompostu, špeci... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 60567

Popis

Substrát pre lekná a ostatné vodomilné rastliny je špeciálne určený pre pestovanie všetkých druhov vodných a bahenných rastlín, najmä potom lekien. Substrát je pripravený zo zmesi kompostu, špeciálnych ílov a inertných materiálov (piesok, lávová drt atď.). Obsah špeciálnych ílovitých častíc a lávová drvina zabraňuje vyplavovanie živín. Pre základné výživu rastlín je substrát obohatený o kvalitné organické hnojivo a rohovinu. Táto hnojivá sa uvoľňujú postupne pre ich zdravý rast a vývoj.

použitie:
Primerané množstvo substrátu si pripravíme do vhodnej nádoby a postupne prilievame vodu v pomere cca 1 diel vody na 2 diely substrátu. Dôkladne premiešame tak, aby konzistencia zmesi bola dostatočne vlhká a spojivá. Do takto pripraveného substrátu potom vsadíme rastliny a dobre upevníme. Na vrch môžeme dosypať pieskom alebo okruhliakmi, aby nedochádzalo k lúhovania substrátu na povrch. Nádobu následne opatrne ponoríme na dno jazierka. V prípade, že niektoré kúsky substrátu vyplávajú na povrch, je vhodné ich odstrániť.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk