Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Forestina Profík Substrát pre orchidey a bromélie 5l
Forestina Profík Substrát pre orchidey a bromélie 5l

Forestina Profík Substrát pre orchidey a bromélie 5l

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak i profesionálov, p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1125003

Popis

PROFÍK je rad profesionálnych výrobkov do ktorej patria ako hnojivá tak substráty. Substráty Forestina svojím zložením zodpovedajú najvyšším nárokom ako hobby pestovateľov, tak i profesionálov, pretože sa jedná o 100% substráty. Základom ucelenej rady je vždy zmes kvalitné biele a čierne rašeliny. Pomer oboch týchto hlavných častí a úprava pH sa potom riadi podľa účelu použitia a pre rôzne druhy rastlín sa k tomu pridávajú ďalšie doplnkové komponenty - čerstvý alebo sušený íl, kremičitý piesok, potrebné minerály atď. Každý substrát Forestina obsahuje primeranú dávku kvalitného minerálneho hnojiva, ktoré rastlinám poskytuje dostatočnú výživu na prvých 6 týždňov.

vlastnosti:

Substrát pre orchidey a bromélie patria do radu profesionálnych substrátov PROFÍK a je určený pre presádzanie a pestovanie izbových orchideí a bromélií. Zloženie substrátu je vyvinuté presne podľa potrieb orchideí a bromélií, ktoré vyžadujú vysoký obsah vzduchu v koreňovej zóne. Substrát o hodnote pH 4 - 6,2 je pripravený z vláknitej vrchovisková rašeliny, píniové kôry a kokosového vlákna. Substrát je obohatený o potrebné živiny, ktoré orchidey pre svoj rast potrebujú, s následným hnojením orchideí teda začíname až po 6 týždňoch po presadení. Presadenie orchidea dostatočne zalejeme, aby substrát zostával vlhký.

odporúčanie:
Pozor na premokrenie. Veľmi vhodné je časté rosenie.

Hmotnosť balenia 5l:
cca 1,9 kg

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím substrátu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk