Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Stan G21 TEEPEE Tajomstvo prérie, indiánsky vzor 60026157
Stan G21 TEEPEE Tajomstvo prérie, indiánsky vzor 60026157

Stan G21 TEEPEE Tajomstvo prérie, indiánsky vzor 60026157

Stan G21 TEEPEE Tajomstvo prérie, indiánsky vzor 60026157 Máte obývacia izba neustále zaplnený dekami, ktoré visí cez nábytok a tvoria tak dômyselné detské bunkre? Deti stany a bunkre jednoducho... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 60026157

Popis

Stan G21 TEEPEE Tajomstvo prérie, indiánsky vzor 60026157

Máte obývacia izba neustále zaplnený dekami, ktoré visí cez nábytok a tvoria tak dômyselné detské bunkre? Deti stany a bunkre jednoducho milujú. Každé dieťa túži po malom tajomnom kútika len pre seba. Ako sa ale zbaviť improvizovaných rozsiahlych bunkrov a napriek tomu im tento pocit dopriať? Kúpou stanu v tvare teepee!

Doprajte im súkromie
Stan pre deti G21 teepee je spoľahlivým ochrancom detských snov a tajomstvo. Zároveň ale vyzerá skvele, takže ho môžete umiestniť kdekoľvek v interiéri, bez narušenia krásu a harmóniu vášho domova. Práve preto sa stany teepee stali hitom a nesmie chýbať v žiadnej domácnosti s deťmi.

kvalitné materiály
Toto krásne teepee je vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Celý plášť stanu je vyrobený z pevného polyesteru, ktorý je hypoalergénny a výnimočne odolný. Montážne tyče sú vyrobené z prírodného svetlého dreva.

Ako na montáž?
Veľmi ľahko. Keďže je celý plášť stanu doručovaný v kuse a je dokonale pripravený pre montáž, stačí len prevliecť 5 montážnych tyčí príslušnými tunely, hore tyče zviazať a teepee je na svete! Vchod do stanu môžete buď zabezpečiť pomocou pripevnených povrázkov pre trvalé otvorenie, alebo ho spustiť dole a dopriať deťom súkromie.

Špecifikácia:
- Materiál stanu: polyester
- Materiál montážnych tyčí: drevo
- Výška stanu: 150 cm
- Základňa: pravidelný päťuholník o strane 106 cm
- Dĺžka montážnych tyčí: 180 cm
- Farba: hnedá s farebnou potlačou (indiánsky vzor)

Obsah balenia:
- Polyesterový stan
- 5x drevená montážna tyč
- Prenosná taška

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk