Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Liatinový plát pre grily na drevené uhlie BBQ 6390323
G21 Liatinový plát pre grily na drevené uhlie BBQ 6390323 G21 Liatinový plát pre grily na drevené uhlie BBQ 6390323

G21 Liatinový plát pre grily na drevené uhlie BBQ 6390323

Grilovanie na grilovacom kameni dodá pojmu "dokonalá pochúťka" nový rozmer. Ste hrdým vlastníkom BBQ grilu značky G21? Zbiehajú sa vám slinky pri pomyslení na grilovaný steak, syr, pstruha, vajíč... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6390323

Popis

Grilovanie na grilovacom kameni dodá pojmu "dokonalá pochúťka" nový rozmer. Ste hrdým vlastníkom BBQ grilu značky G21? Zbiehajú sa vám slinky pri pomyslení na grilovaný steak, syr, pstruha, vajíčka, párky, baklažán, papriky a ďalšie delikatesy z letnej kuchyne? Potom si určite zaobstarajte grilovací kameň G21. Verte, že tak šťavnatý steak ste ešte nemali.

Prečo zrovna kameň?

Grilovanie na kameni poskytuje mnoho výhod. Jeho kvality spoznáte predovšetkým pri grilovaní mäsa, syrov, rýb a zeleniny.

Zelenina chutne a zdravo

Chcete si dopriať zeleninovú zmes pripravenú na svojom BBQ grilu? Zeleninu môžete grilovať na rošte, ale musíte jej nakrájať na veľké kusy, aby neprepadávalo do ohňa. Navyše takto grilovanú zeleninu ľahko spálite a nakoniec hosťom podávate skôr vysušené oplátky, než šťavnaté zdravé delikatesy. Super riešením je práve grilovací kameň. Grilujte zeleninu vo veľkých kusoch aj nakrájanú na malé kúsky v zmesi. Buďte si istí, že o šťavnaté grilované zeleninové zmesi budete s priateľmi básniť ešte dlho.

Čo tak poriadny kus mäsa?

Steak grilovaný na rošte tiež stojí za zmienku, avšak pri jeho príprave z neho vykape väčšina šťavy a mäso zostane trochu tuhšie. To sa vám pri grilovaní na kameni nestane! Pri grilovaní steakov na kameni v mäse zachováte väčšinu šťavy. Tým na povrchu získate zlatistú opečenú kôrku, ale vo vnútri je mäso mäkké a šťavnaté.

Máte už naložené mäso a nakrájanú zeleninu? Tak zapáľte gril, rozkúrte grilovací kameň, ochladíme pitie, pozvite priateľov a užite si pohodovú večeru pod holým nebom.

Rozmery:

- Bez rámčeka (Š x V x H): 43 x 3,5 x 20,5 cm
- S rámčekom (Š x V x H): 43,5 x 6,5 x 22 cm


ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk