Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Liatinový rošt pre gril Oklahoma BBQ 6390315
G21 Liatinový rošt pre gril Oklahoma BBQ 6390315

G21 Liatinový rošt pre gril Oklahoma BBQ 6390315

Grilovanie na liatinovom rošte dodá pojmu "dokonalá pochúťka" nový rozmer. Ste vlastníkom plynového grilu Oklahoma BBQ značky G21? Zbiehajú sa vám slinky pri pomyslení na grilovaný steak, syr, ps... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6390315

Popis

Grilovanie na liatinovom rošte dodá pojmu "dokonalá pochúťka" nový rozmer. Ste vlastníkom plynového grilu Oklahoma BBQ značky G21? Zbiehajú sa vám slinky pri pomyslení na grilovaný steak, syr, pstruha, baklažán, papriky a ďalšie delikatesy z letnej kuchyne? Potom si určite zaobstarajte grilovací liatinový rošt G21.
 
Prečo zrovna liatina?

Liatina patrí medzi najodolnejšie materiály, ktoré sa pre grilovanie používajú. Je vysoko odolná proti vysokým teplotám a poškriabaniu. Naviac sa liatinový rošt ľahko čistí a grilované potraviny sa na neho neprichytávajú toľko, ako na iné materiály.

Čo tak zelenina s poriadnym kusom mäsa?

Chcete si dopriať delikatesná grilovanú zeleninu a poriadny steak? Teraz môžete! Zeleninu nakrájajte na väčšie kusy, alebo ju nechajte v celku. Záleží len na vašej chuti a fantáziu. Steak grilovaný na rošte je pravým pôžitkom. Mäso získa pomocou grilovanie na väčšom žiaru na povrchu chrumkavú kôrku, ktorá proste na grilovanie patrí. Zeleninu spolu s mäsom položte na grilovací rošt a potom už len počkajte, až sa všetko pekne ugrilujeme. Dobrú chuť!

Máte už naložené mäso a nakrájanú zeleninu? Tak pripravte gril, rozkúrte liatinový rošt, ochladíme pitie, pozvite priateľov a užite si pohodovú večeru pod holým nebom.

Špecifikácia:
- Materiál: liatina
- Rozmery: 43 x 29 cm

ILUSTRAČNÉ FOTO
 

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk