Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FIELDMANN FDZN 4002 Drevený stôl 50000425
FIELDMANN FDZN 4002 Drevený stôl 50000425 FIELDMANN FDZN 4002 Drevený stôl 50000425

FIELDMANN FDZN 4002 Drevený stôl 50000425

FIELDMANN FDZN 4002 Drevený stôl 50000425 Materiál: drevo Akácia Použitie: venkonví / vnútorná Doska stola s otvorom pre slnečník Dĺžka: 150 cm Výška: 75 cm Šírka: 90 cm Hĺbka: 150 cm Obdĺžniko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FIELDMANN
Model: 50000425

Popis

FIELDMANN FDZN 4002 Drevený stôl 50000425

Materiál: drevo Akácia
Použitie: venkonví / vnútorná
Doska stola s otvorom pre slnečník
Dĺžka: 150 cm
Výška: 75 cm
Šírka: 90 cm
Hĺbka: 150 cm

Obdĺžnikový stôl s rozmermi 150 x 90 cm. Ideálne v kombinácii 4 kresiel, prípadne 2 kresiel s lavicou. Uprostred stola je štandardný otvor pre umiestnenie slnečníka. Vyrobené z dreva tropickej Akácia, ktoré umožňuje používanie súpravy ako v exteriéroch, tak v interiéroch.

Drevený nábytok akácie
Akácia je druh exotického dreva, ktoré pochádza z ázijských tropických lesov. Akáciové drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti poveternostným vplyvom, starnutiu a biologickej degradácii. Toto prírodné drevo nachádzame v olivovo hnedej až šedohnedej farbe s jemnou textúrou, ktorá dodáva drevine krásny teplý vzhľad. Vďaka svojej trvanlivosti, sile, tuhosti a odolnosti proti hmyzu, je jej drevo ako stvorené pre výrobu záhradného nábytku. Pre ošetrenie a dlhodobo krásny vzhľad nábytku doporučujeme natrieť nábytok aspoň raz ročne špeciálnym olejom.

O značke Fieldmann / Produkty vyrábané srdcom
Fieldmann - značka náradie pre dom aj záhradu na slovenskom trhu. Môže sa pochváliť zaujímavou škálou ľahko ovládateľných strojov so sviežim a nevšedným dizajnom. Pre túto značku charakteristická farebná kombinácia dodáva náradie hravosť a sviežosť. A s takým náradím je skutočne radosť o záhradu starať.

Fieldmann je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby zodpovedal požiadavkám náročného spotrebiteľa: uľahčuje prácu a šetrí čas, je ergonomický, bezpečný, ľahko ovládateľný, prináša najnovšie trendy a poskytuje maximálny komfort pri práci na záhrade, v dome i dielni.

Hoci to podľa názvu nevyzerá, jedná sa o rýdzo českú značku. FIELDMANN je značka s českým manažmentom a zázemím silnej spoločnosti, ktorá na trh uviedla už celý rad značiek zvučných mien. Manažéri a technici zodpovední za výrobky Fieldmann dbajú na vysoké nároky značky a aktívne sa venujú rozširovanie portfólia kvalitných výrobkov.

Obchodné aj technickí špecialisti najmä na základe svojich skúseností, ktoré pozbierali u renomovaných firiem v oblasti záhradnej a hobby techniky, vyberajú tie najlepšie čínske výrobné závody, ktoré produkujú výrobky aj ďalších na trhu už etablovaných značiek.

Snaha celého tímu značky Fieldmann je ponúknuť zákazníkom produkty za priaznivé ceny, produkty v kvalitnom prevedení spĺňajúca súčasné trendy a ktoré maximálne ctí všetky bezpečnostné a ergonomické parametre.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk