Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast UMBRELLA BASE Základňa pod dáždnik 39cm, zelená MPOD
Prosperplast UMBRELLA BASE Základňa pod dáždnik 39cm, zelená MPOD Prosperplast UMBRELLA BASE Základňa pod dáždnik 39cm, zelená MPOD Prosperplast UMBRELLA BASE Základňa pod dáždnik 39cm, zelená MPOD Prosperplast UMBRELLA BASE Základňa pod dáždnik 39cm, zelená MPOD

Prosperplast UMBRELLA BASE Základňa pod dáždnik 39cm, zelená MPOD

Keď nám na záhrade chýba prírodný tieň a horúce letné slnko začína byť nepríjemné, stávajú sa slnečníkmi prirodzenou súčasťou letnej záhrady. Ku každému slnečníku potom patrí správne zvolený pods... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PROSPERPLAST
Model: MPOD-G851

Popis

Keď nám na záhrade chýba prírodný tieň a horúce letné slnko začína byť nepríjemné, stávajú sa slnečníkmi prirodzenou súčasťou letnej záhrady. Ku každému slnečníku potom patrí správne zvolený podstavec, ktorý zaistí bezpečnosť a stabilitu nášho slnečníka. A práve týmito vlastnosťami disponuje podstavec Umbrella Base po naplnení troskou alebo zmesou piesku a vody. Podstavec je neuveriteľne pevný a je vyrobený z plastu odolného voči atmosférickým vplyvom. Podstavec Umbrella Base je kompatibilný s väčšinou bežne dostupných slnečníkov a je k dispozícii v troch populárnych farbách.

Parametre:
• Priemer: 39 cm
• Výška: 13 cm
• Objem: 10 l
• Hmotnosť: 741 g
• Materiál: plast
• Farba: zelena

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk