Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ARMSTRONG Lopata na sneh 50 modrá transparentná
ARMSTRONG Lopata na sneh 50 modrá transparentná ARMSTRONG Lopata na sneh 50 modrá transparentná ARMSTRONG Lopata na sneh 50 modrá transparentná

ARMSTRONG Lopata na sneh 50 modrá transparentná

Vyrobené pre rýchlosť a pohodlie Ergonomicky tvarovaná rukoväť maximalizuje potenciál oboch paží počas práce, a tak zvyšuje rýchlosť, zatiaľ čo PVC eloxovať alebo komaxitovej pokrytie násady posk... Zobraziť celý popis »


Model: 41119132

Popis

Vyrobené pre rýchlosť a pohodlie
Ergonomicky tvarovaná rukoväť maximalizuje potenciál oboch paží počas práce, a tak zvyšuje rýchlosť, zatiaľ čo PVC eloxovať alebo komaxitovej pokrytie násady poskytuje komfort aj pri nepriaznivých poveternostných podmienkach.

Ľahký a 10x silnejší polykarbonát
Polykarbonát je materiálom 21. storočia. 10x silnejšie ako bežné plasty, a preto je aj celá lopata ľahší. Mrazuvzdorný až do -40 ° C

STREDNÁ ŠTRUKTÚRA VIACROČNÝCH RASTLÍN
Nebývalý počet rebier starostlivo umiestnených ako vertikálne na chrbtici lopaty, tak horizontálne pozdĺž lišty, zaručuje odolnosť a vysokú životnosť pri tých najextrémnejších podmienkach a manipuláciu. Mrazuvzdorný až do -40 ° C

Veľkorysá kapacita lopaty
Hlboká a široká lopata bola navrhnutá pre rýchlosť a väčší objem odhodeného snehu.

Nelepivý povrch
Vďaka vlastnostiam polykarbonátu sneh skĺzava ľahko počas práce, nelepí sa na lopatu, a tak zvyšuje rýchlosť aj komfort.

POLYKARBONÁT - MATERIÁL BUDÚCNOSTI
Tento výkonný, odolný a všestranný materiál sa používa vo výrobe hi-tech prístrojov. Má jedinečnú kombináciu vlastností, ktoré zaisťujú jasný vzhľad a odolnosť voči nízkym teplotám a roztrhnutiu. Z polykarbonátu sa vyrába bezpečnostné sklá, cyklistické prilby a dokonca aj strechy štadiónov. Preto sme navrhli odolnú, ľahkú a atraktívnejšie lopatu na sneh.

KOMAXIT - OCHRANNÁ VRSTVA
Tyče sú práškovo lakované. Ide o vyspelú metódu nanášania elektrostaticky nasprejovaných častíc na hliník, ktorú možno docieliť odolné ochrannej vrstvy s estetickým vzhľadom. Výsledkom je rovnomerný, odolný a kvalitný lak. Povrchy odolajú odštiepeniu aj poškrabaniu a nevyblednú. Farby vydržia dlhšie jasné a vrstva laku ochráni vaše ruky proti mrazu.

POLYAMID - VODÁRSTVO
Pevné, silné a odolné semi-kryštalické polyméry majú skvelé mechanické vlastnosti a dokonale kĺžu. Sú v mnohých ohľadoch praktickejšie ako hliníkové čepele. Vďaka nízkemu koeficientu trenia a odolnosti proti opotrebeniu môžete lopatou rozbíjať ľad a nemusíte sa báť, že si poškriabete drahé povrchy chodníkov a dlaždíc. Tieto čepele sú tiež odolné proti rozpúšťadlám a posypovým soliam.

187/5000
Parametre produktu:
• Rozmery: 50 x 133 cm
• Materiál: polykarbonát (PC)
• Rukoväť: komaxitový hliník
• Rukoväť: farebná mäkká rukoväť
• Lišta: polyamid
• Výška: 133 cm

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk