Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20
GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20 GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20

GARDENA rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou veľkosť 10 / XL 0208-20

GARDENA rukavice poskytujú špeciálnu ochranu pred mnohými náročnými úlohami a tam , kde by mohlo byť vlhko . Nekĺzavý a vodoodpudivý latexový povrch na dlaniach a končekoch prstov umožňuje skvelý... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 0208-20

Popis

GARDENA rukavice poskytujú špeciálnu ochranu pred mnohými náročnými úlohami a tam , kde by mohlo byť vlhko . Nekĺzavý a vodoodpudivý latexový povrch na dlaniach a končekoch prstov umožňuje skvelý úchop počas práce . A zároveň , latexová vrstva zaistí , že vaše ruky zostanú suché a čisté - hlavne pri stávkovaní do vlhkej pôdy . Vystužené končekmi prstov chráni pred nečistotami a vlhkom a umožňujú jemnú prácu s rastlinami a pôdou . Starostlivý výber a elastický pletený materiál zaručuje perfektný tvar , komfort pri nosení a priedušnosť . Znamená to , že vaše ruky sa nebudú potiť

veľkosť 10 / XL

Praktické GARDENA záhradné rukavice sú určené pre všetky práce na záhrade. Chráni ruky pri rade prác, ako je napr sadenie alebo presádzanie rastlín, hrabanie, prerezávanie alebo zametanie. Robustný dlaňová časť rukavíc pomáha dobrému úchopu napr kvetináčov a náradia. Vďaka výborne spracovaným končekom prstov možno vykonávať aj najjemnejšie práce. Skvelá kvalita materiálu, ktorý je vyrobený z priedušnej a odolnej bavlnenej tkaniny, zaručuje, že sa v nich ruke nebudú potiť. Optimálny tvar a špeciálny dizajn palca poskytujú dodatočné pohodlie pri nosení a manipulácii, zaručujú príjemný priedušný pocit a dlhú životnosť.

Optimálne pohodlie pri nosení
Pri všetkých prácach sa súčasnými vysokými nárokmi na komfort pri nosení, zaručuje GARDENA trvanlivý, priedušný kvalitný materiál a výborne spracované končeky prstov pre perfektný tvar.

Bezpečnosť
Výberové, trvanlivé materiály a vystužené končekmi prstov ponúka skvelý pocit a optimálnu ochranu pri stávkovaní alebo vykonávaní iných záhradných prác.

Moderný, atraktívny dizajn
Rukavice na sadenie rastlín a pre prácu s pôdou sa vyznačujú nielen vysokou funkčnosťou, ale aj atraktívnym dizajnom a skvelým tvarom. Štruktúra, tvar a farby spolu skvele harmonizujú.

Presvedčivá funkčnosť
Nekĺzavá a vodu odpudzujúca latexová vrstva udržuje ruky pri práci vo vlhkých pôdach suché a čisté a ponúka optimálnu priľnavosť pri práci so záhradným náradia.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk