Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20
GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20 GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20

GARDENA akumulátorové nožnice na trávu ComfortCut 8893-20

S akumulátorovými nožnicami na trávu ComfortCut od spoločnosti GARDENA môžete pohodlne strihať okraje trávnika bez prívodnej šnúry. Ak sú nožnice vybavené nožom na trávu a živé ploty s šírkou 8 c... Zobraziť celý popis »


Model: 8893-20

Popis

S akumulátorovými nožnicami na trávu ComfortCut od spoločnosti GARDENA môžete pohodlne strihať okraje trávnika bez prívodnej šnúry. Ak sú nožnice vybavené nožom na trávu a živé ploty s šírkou 8 cm, sú vhodné i na tvarovanie živých plotov. V prípade modelu radu Comfort poskytuje spoločnosť GARDENA zvláštnu pridanú hodnotu zabezpečujúcu príjemnú manipuláciu. V závislosti od použitia je možné pohodlnú rukoväť natočiť do požadovaného uhla a optimálne nastaviť do prirodzenej polohy pre držanie ruky. Integrované kolieska zaručujú optimálne vedenie nožníc a výrazne uľahčujú zastrihávanie okrajov trávnika. Vďaka vysoko výkonným dobíjacím lítiovým batériám s ľahkou údržbou je možná rýchla a ľahká práca. Displej LED ukazujúci stav nabitia batérií zaisťuje nepretržitú kontrolu nad zvyškovou dobou prevádzky a včas ukáže nutnosť dobitia. Výmenné kvalitné nože sú presne brúsené s nepriľnavou povrchovou úpravou. Pretože je možné nože vymieňať bez použitia náradia, je tento proces obzvlášť jednoduchý, rýchly a bezpečný. Týmto spôsobom sa dajú nožnice na trávu ľahko premeniť na nožnice na kríky. Akumulátorové nožnice na trávu sú vybavené nabíjačkou batérií a chráničom nožov pre bezpečné skladovanie. Pre pohodlné zastrihávanie okrajov trávnika bez ohýbania chrbta je možné nožnice dovybaviť teleskopickou násadou.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk