Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AL-KO GT 2025 Aku Vyžínač 25cm (aku + nabíjačka) 113633
AL-KO GT 2025 Aku Vyžínač 25cm (aku + nabíjačka) 113633

AL-KO GT 2025 Aku Vyžínač 25cm (aku + nabíjačka) 113633

- Ľahký, cenovo výhodný kvalitný model pre začínajúcich s akumulátorovou sériou EasyFlex - Jednoduchá manipulácia bez kábla a emisií - Maximálne tiché vyžínanie v každom dennom čase - Li-Ion akum... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AL-KO
Model: 113633

Popis

- Ľahký, cenovo výhodný kvalitný model pre začínajúcich s akumulátorovou sériou EasyFlex
- Jednoduchá manipulácia bez kábla a emisií
- Maximálne tiché vyžínanie v každom dennom čase
- Li-Ion akumulátor 20 V: krátky čas nabíjania, dlhá životnosť
- Precízny strih vďaka otočnej hlavici vyžínača

Technické údaje:
- Obj.č.: 113633
- EAN: 4003718058840
- Produktová rada: EasyFlex
- Uchytenie náhradnej cievky: áno
- Nastavenie struny: Tipp-Automatik
- Otočná rezná hlava: áno
- Šírka záberu: 25 cm
- Hmotnosť cca.: 2 kg
- Doplnková rukoväť: nastaviteľné
- Doba nabíjania batérie: 45/50 min.

Vyžínanie šetrné voči človeku a životnému prostrediu: tiché a bez emisií akumulátorovými vyžínačmi AL-KO, flexibilnými šampiónmi medzi kosačkami pre všetky okraje trávnika a zákutia

Akumulátorový vyžínač AL-KO GT 2025 - údržba trávnika bez námahy pre začínajúcich
AL-KO GT 2025 Li-Ion z akumulátorovej série EasyFlex presviedča perfektnými výsledkami kosenia v osvedčenej kvalite AL-KO. Bez emisií a maximálne ticho robí tento šikovný akumulátorový záhradný vyžínač svoju prácu v domácich záhradách. Nízka hmotnosť v kombinácii s praktickou obsluhou s nastaviteľnou prídavnou rukoväťou a flexibilnou reznou hlavicou uľahčuje precízne vyžínanie vo všetkých polohách a v každom kúte Vašej záhrady.

Technické detaily akumulátorového vyžínača AL-KO GT 2025 s Li-Ion akumulátorom
S hmotnosťou iba 2,4 kg vrátane akumulátora a ergonomicky nastaviteľnou prídavnou rukoväťou je AL-KO GT 2025 Li-Ion veľmi mobilný, ľahko ovládateľný pomocník pre každého majiteľa záhrady. Flexibilná, otočná strunová hlavica so šírkou záberu 25 cm a chránič rastlín sa postarajú o precízne vyžínanie na okrajoch trávnika, pod kríkmi a popri stenách. Li-Ion akumulátor 20 V s dlhou životnosťou je nabitý za cca 50 min. Pomocou Tipp-automatiky ľahko nastavíte optimálnu dĺžku struny počas vyžínania tým, že klepnete hlavicou vyžínača o zem. A výškovo nastaviteľnú hliníkovú teleskopickú tyč možno individuálne prispôsobiť podľa príslušnej telesnej výšky.
Vaša voľnosť: kompaktný akumulátorový vyžínač od AL-KO je optimálny pre začínajúcich. Vďaka maximálne tichému pohonu zostanú Vaši susedia nerušení – a Vy vyžínate v ktoromkoľvek dennom čase, nezávisle od povinného dodržiavania pokoja.
Jeden akumulátor, veľa záhradných strojov: GT 2025 je súčasťou Vašej série záhradných strojov EasyFlex. Dodávka je preto bez akumulátora a nabíjačky. Ak už stroje Easy-Flex vlastníte, vložte akumulátor, ktorý už máte, jednoducho do GT 2025. Vaša výhoda: naša dvojročná záruka výrobcu sa bude vzťahovať aj na dodaný akumulátor.
Poznámka: údaje o veľkosti plochy a intervale prevádzky našich akumulátorových strojov sa môžu líšiť v závislosti od charakteru koseného materiálu (výška trávy, hustota trávy, stupeň vlhkosti, atď.).

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk