Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA smart riadenie zavlažovania, senzor - sada 19109-20
GARDENA smart riadenie zavlažovania, senzor - sada 19109-20

GARDENA smart riadenie zavlažovania, senzor - sada 19109-20

GARDENA smart riadenie zavlažovania umožňuje flexibilné riadenie až šesť samostatných zavlažovaných oblastí pomocou aplikácie systému smart, napríklad v systéme GARDENA Micro-Drip alebo Sprinkler... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 19109-20

Popis

GARDENA smart riadenie zavlažovania umožňuje flexibilné riadenie až šesť samostatných zavlažovaných oblastí pomocou aplikácie systému smart, napríklad v systéme GARDENA Micro-Drip alebo Sprinkler. Systém dovoľuje individuálne intervaly zavlažovania pre ideálne zavlažovanie oblastí s rastlinami s rozdielnou potrebou zavlažovania. V spojení s GARDENA smart senzorom (nie je súčasťou balenia) sa zabráni zbytočnému zavlažovanie jednotlivých oblastí, čo zaručuje optimálne hospodárenie s vodou. Smart brána zaisťuje centrálne sieťové prepojenie prostredníctvom pripojenia na internet za použitia existujúceho routera. Týmto spôsobom funguje ako jadro inteligentného systému umožňujúci bezdrôtovú sieťovú komunikáciu medzi všetkými zariadeniami GARDENA smart system v záhrade a aplikácií GARDENA smart.

Inovujte si existujúci zavlažovací systém
Väčšinu dostupných zavlažovacích ventilov 24 V možno ovládať pomocou GARDENA smart riadenie zavlažovania. Jednoduchým nahradením riadiacej jednotky možno bežné zavlažovacie systémy prepnúť - ak sú značky GARDENA alebo iných značiek - do systému plne riadeného aplikácií.

Automatické zavlažovanie šetriace čas
Spoľahlivé a pohodlné smart riadenie zavlažovania GARDENA zavlaží celú záhradu. Možno pripojiť až 6 zavlažovacích ventilov 24 V, a to znamená, že je možné riadiť zavlažovanie až u šiestich samostatných zavlažovaných oblastí.

Senzor pre zásobovanie vodou podľa potrieb
Smart senzor meria vlhkosť pôdy, jej teplotu a intenzitu svetla vo vašej záhrade a prenáša toto meranie do GARDENA smart aplikácie. Výsledkom je stanovenie časov zavlažovanie - pre zlepšenie hospodárnosti zásobovanie vodou počas zavlažovania.

Možnosť riadenia pomocou aplikácie
Použitím voľné GARDENA smart aplikácie pre iOS, Android a Web máte svoju záhradu neustále pod kontrolou, nech ste kdekoľvek. GARDENA smart riadenie zavlažovania možno riadiť pomocou smart aplikácie. Každé zavlažovanej oblasti možno priradiť samostatný zavlažovacie program. Dni zavlažovania a cykly možné vybrať individuálne a tiež nastavenie dĺžky zavlažovania je flexibilný podľa potreby.

Ideálne pre vonkajšie použitie
GARDENA smart riadenie zavlažovania je vďaka triede ochrany IP X4 odolný voči striekajúcej vode, a preto je vhodný pre vonkajšie použitie.

bezpečné spojenie
Smart vstupná brána umožňuje bezdrôtovú sieťovú komunikáciu medzi všetkými GARDENA zariadeniami smart system a GARDENA smart aplikácií. Stabilné a bezpečné spojenie prebieha prostredníctvom vysoko výkonné rádiové technológie. Dve integrované vysoko výkonné antény zaručujú stabilné a bezpečné spojenie, dokonca aj v rozsiahlych oblastiach.

Používanie alternatívnych zdrojov vody
Systém riadenia čerpadiel GARDENA (č.v. 1273-20) možno pripojiť pomocou hlavného kanála a následne pracovať s čerpadlom s výkonom až 2 000 W pri využívaní alternatívnych zdrojov vody, napr. Dažďovej vody zo zásobníka. Ušetrí to cennú pitnú vodu.

parametre:
- Zdroj energie: 230 V / 24
- Počet riaditeľných zavlažovacích ventilov 24 V: 6
- Vhodné pre inštaláciu vonku: Trieda ochrany IP X4
- Master kanál pre riadenie čerpadla
- Dĺžka zavlažovania na jeden program: Individuálne nastaviteľné pomocou aplikácie smart
- Individuálne zavlažovacie programy na jeden ventil: Individuálne nastaviteľné pomocou aplikácie smart

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk