Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA box so špirálovou hadicou 10m, Pipeline 8253-20
GARDENA box so špirálovou hadicou 10m, Pipeline 8253-20 GARDENA box so špirálovou hadicou 10m, Pipeline 8253-20 GARDENA box so špirálovou hadicou 10m, Pipeline 8253-20 GARDENA box so špirálovou hadicou 10m, Pipeline 8253-20

GARDENA box so špirálovou hadicou 10m, Pipeline 8253-20

Jednoducho inteligentné: s boxom so špirálovou hadicou Pipeline od spoločnosti GARDENA možno vodu privádzať zo zeme rovnako ako elektrinu z rozvodnej siete. A najlepšie zo všetkého: súčasťou je 1... Zobraziť celý popis »


Model: 8253-20

Popis

Jednoducho inteligentné: s boxom so špirálovou hadicou Pipeline od spoločnosti GARDENA možno vodu privádzať zo zeme rovnako ako elektrinu z rozvodnej siete. A najlepšie zo všetkého: súčasťou je 10 m špirálovej hadice s postrekovačom Classic. Pre potreby čistenia alebo zavlažovania možno hadicu jednoducho vytiahnuť z boxu a potom ju po skončení práce vrátiť späť na miesto. Vaša záhrada bude stále uprataná - inteligentné a mimoriadne praktické. Box so špirálovou hadicou je nainštalovaný pod zemou a voda je k nemu privádzaná pomocou prepojovacieho potrubia od spoločnosti GARDENA. Keď nie je box so špirálovou hadicou používaný, jeho veko zabezpečuje bezpečnú a upratanú záhradu. Toto zapustené oblé veko sa pri otvorení zanorí do boxu a nebráni tak pri kosení trávy. Box so špirálovou hadicou je vybavený stopspojkou, takže postrekovač Classic je možné napríklad ľahko zameniť za postrekovač alebo postrekovaciu tyč bez úniku vody. Box so špirálovou hadicou Pipeline od spoločnosti GARDENA má vonkajší závit 1".

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk