Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Plynový gril Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310
G21 Plynový gril Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310 G21 Plynový gril Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310 G21 Plynový gril Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310 G21 Plynový gril Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310

G21 Plynový gril Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310

Plynový gril G21 Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310 posedenie s priateľmi, rodinná oslava, krásne chvíle s dobrým jedlom i náladou vám zaistí tento plynový záh... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6390310

Popis

Plynový gril G21 Oklahoma, BBQ Premium Line 3 horáky + zadarmo redukčný ventil 6390310

posedenie s priateľmi, rodinná oslava, krásne chvíle s dobrým jedlom i náladou vám zaistí tento plynový záhradný gril. Gril je vyladený k dokonalosti do posledného detailu a jeho vysoký výkon uspokojí aj tých najnáročnejších.

Poctivá liatina a plno vychytávok
Stavili sme na klasiku. Kvalitný nerezový povrch, pevnosť, odolnosť a spoľahlivosť poctivé liatiny. Liatinový rošt a liatinový plát sme doplnili systémom Flame Tamer, ktorý predlžuje životnosť troch nerezových horákov s elektrickým zapaľovaním a plynovú reguláciou, dimenzovaných na maximálny výkon 3,5 kW.

Staré dobré grilovanie v novom kabáte
Máte v obľube grilovania a organizovanie grilovacích garden party? Okrem klasického grilovania na drevenom uhlí môžete grilovať práve na plynovom grile. Grilovanie na plynových griloch je moderným a hlavne praktickým riešením. Užite si krásu a čaro klasického grilovania so všetkým pohodlím, ktoré nová technológia ponúka.

Záhradný plynový gril je veľmi ľahko použiteľný a pripraviť na ňom chutné pokrmy pre vás bude hračka. Stačí, keď pripojíte fľašu s plynom a môžete začať grilovať. Iste oceníte aj to, že po grilovaní v plynovom grile nemusíte upratovať popol a ďalšie zvyšky po drevenom uhlí.

Plynový gril G21 Oklahoma BBQ Premium Line je vybavený dvoma väčšími a dvoma menšími kolieskami pre premiestňovanie bez veľkej driny. Teplomer zabudovaný vo veku vám za každej situácie ukáže aktuálnu teplotu grilovania. Vďaka odklápaciemu krytu grilovacej plochy a odkladacím poličkám pre vás bude grilovanie bezpečné a maximálne komfortné.

Systém Flame Tamer
Priamo nad horáky je umiestnený kovový profil, ktorý zabraňuje odkvapkávaniu tuku medzi plameňmi a jeho vzplanutia. Zároveň zabraňuje priamemu ohrevu mriežky len v mieste horáku, nedochádza tak k prehrievaniu len jednej časti mriežky, ale celá mriežka sa vyhrieva rovnomerne. Prípadný tuk skapávající z grilovaného mäsa steká po stenách grilu do odkvapkávacej misky v spodnej časti grilu, čo predlžuje životnosť horákov.

Parametre a špecifikácie:
- Horáky: 3 x 3,5 kW
- Celkový výkon: 10,5 kW
- Materiál: nerez
- Rozmer grilovacej plochy: 2 640 cm2
- Rozmery grilu (Š x V x H): 128 x 110 x 57 cm
- Redukčný ventil: súčasťou balenia

odkladacie poličky
- Vstavaný teplomer
- Systém Flame Tamer
- Nerezové horáky
- Odklápacie veko
- Odkvapkávacia miska
- Kolieska pre ľahkú manipuláciu



ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk