Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS ZSR 10-7 KE + ST120-2E kotol Ceramini v zostave s nepriamo ohrievaným zásobníkom
JUNKERS ZSR 10-7 KE + ST120-2E kotol Ceramini v zostave s nepriamo ohrievaným zásobníkom JUNKERS ZSR 10-7 KE + ST120-2E kotol Ceramini v zostave s nepriamo ohrievaným zásobníkom

JUNKERS ZSR 10-7 KE + ST120-2E kotol Ceramini v zostave s nepriamo ohrievaným zásobníkom

Odťah spalín: do komína Tepelný výkon: 5,5 - 10,9 kW Minimálna doba ohrevu na 60 ° C [min]: 49 Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / hod]: 270 Trieda NOx: 5 Elektrické krytie [IP]: X4D... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7738501926

Popis

Odťah spalín: do komína
Tepelný výkon: 5,5 - 10,9 kW
Minimálna doba ohrevu na 60 ° C [min]: 49
Maximálne prietokové množstvo TV pri 40 ° C [l / hod]: 270
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Priemer odťahu spalín [mm]: 90
Rozmery v / š / h [mm]: 770/450/275
Rozmery zásobníka v / š / h [mm]: 929/500/585
Celková hmotnosť kotla bez obalu: 30 kg

Výhody na prvý pohľad:
- Patentovaný vodou chladený lamelový horák THERMOSTAR
- Dlhá životnosť nerezového výmenníka
- Veľmi tichá prevádzka
- Patentovaný algoritmus SolarInside pre optimálne využívanie solárnej energie
- Úsporné elektronicky riadené čerpadlo
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displeju vstavanej regulácie
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami (NOx tr. 5)

Teplá voda kedykoľvek
Najkomfortnejšie a veľmi obľúbenou variantou je práve zostava kotla s nepriamo ohrievaným zásobníkom, ktorá poskytuje celý rad výhod. Medzi ne patrí štandardné možnosť napojenia cirkulačného okruhu, možnosť inštalácie viac odberných miest a trvalá zásoba TV v izolovanom zásobníku, čo znamená zníženie počtu štartov spotrebiča, a tým aj zníženie spotreby plynu. Vďaka všetkým týmto výhodám máte kedykoľvek k dispozícii dostatočné množstvo TV na viacerých odberných miestach súčasne.

Optimálna kombinácia so solárnymi systémami
Ak chcete dosiahnuť úspornejšie a ekologickejšie spotreby, je možné závesné kotly Ceramini jednoducho kombinovať so solárnymi systémami. Vďaka Bosch Heatronic® III a kombinácii patentovaného systému algoritmov SolarInside môžete k priemernej 60% ročnej úspore pri solárnej príprave teplej vody získať ešte ďalšiu dodatočnú úsporu energie v podobe až 15% pri príprave teplej vody.

Jednoduchá obsluha, jednoduchá údržba
Vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III je obsluha kotla naozaj jednoduchá. Displej na kotle zobrazuje v bežnej prevádzke teplotu vykurovacej vody alebo teplej vody. V prípade neštandardného prevádzkového stavu sa na displeji okamžite zobrazí servisný kód, ktorý umožní odborníkovi rýchlu, bezpečnú a samozrejme aj lacnú pomoc.

Výmenník z nerezovej ocele
Nespornou výhodou nerezovej ocele je záruka podstatne dlhšej životnosti výmenníka než v prípade ostatných materiálov. Nerezová oceľ si totiž trvale zachováva svoje veľmi dobré vlastnosti pri vysokej účinnosti odovzdávania tepla.

Plynové závesné kotly Ceramini spájajú osvedčené prvky predchádzajúceho radu s doplnením nových moderných prvkov pre väčšiu úsporu aj komfort. Vedľa špeciálne vyvinutého vodou chladeného lamelového horáku THERMOSTAR je ďalším plusom úsporné elektronicky riadené čerpadlo, elektronická riadiaca jednotka Bosch Heatronic® III, komunikácia so solárnymi systémami a dodatočná úspora vďaka SolarInside.

Zostava kotly pre vykurovanie s pripojeným nepriamo ohrievaným zásobníkom je vhodná predovšetkým do rodinných domov či väčších bytov, kde je kladený dôraz na vysoký komfort teplej vody (viac ako 3 odberné miesta) a kde je zároveň dostatok priestoru na umiestnenie celej zostavy

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk