Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671
RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671 RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671

RAVAK CLASSIC WC RimOff závesný biely X01671

WC CLASSIC RIMOFF ZÁVESNÝS technológiou, ktorá udrží misu skutočne čistú av dizajne ideálne naladenom na koncept Classic. Toaleta Classic RimOff úplne postráda oplachový lem, eliminuje tak riziko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: X01671

Popis

WC CLASSIC RIMOFF ZÁVESNÝ

S technológiou, ktorá udrží misu skutočne čistú av dizajne ideálne naladenom na koncept Classic. Toaleta Classic RimOff úplne postráda oplachový lem, eliminuje tak riziko usadzovania nečistôt. Bez oplachového lemu vo vnútri toaletnej misy nevznikajú žiadne nedostupné skrýše, toaletná misa je dokonale hladká, prehľadná a nečistoty nemajú kde zachytávať. Špeciálna konštrukcia toalety umožňuje precízny oplach jednoduchým prúdom vody bez nutnosti dočisťovania. Sú teda ideálnym riešením pre tých, ktorí dbajú na perfektnú čistotu, hygienu a jednoduchú údržbu.
Dizajn WC Classic Rim Off je prispôsobený štýlu rovnomenného konceptu, ktorý zahŕňa aj niekoľko vaní, umývadiel, batérií a kúpeľňový nábytok. Aj kúpeľňu spojenú s WC tak môžete mať vybavenú v ladiacom dizajne. Účelnou zaujímavosťou pri WC Classic je jeho príjemne jednoduchá montáž tzv. click systémom. Toaletu stačí nacvaknúť na čapy v stene, tie ju bezpečne zachytia a zostáva iba utiahnutie, pri ktorom sa už nevyžaduje súčasné pridržiavanie ťažkého masívneho kusu keramiky.

 

  • rozmery (šxhxv): 370 x 510 x 330 mm
  • materiál: jednoliata keramika, glazúra bez nutnosti dodatočných povrchových úprav
    skrytý systém uchytenia
  • záruka: 10 rokov
  • Odporúčané doplnky: WC sedátko Classic alebo WC sedátko Classic Slim, inštalačné splachovacie moduly, ovládacie tlačidlá
  • WC sedátko: nie je súčasťou

 

  • K WC Classic odporúčame dokúpiť inštalačný splachovací modul, ovládacie tlačidlo a sedátko vybavené spomaľovacím systémom SoftClose – WC sedátko Classic alebo WC sedátko Classic Slim.
  • WC Classic umožňuje jednoducho sňať sedátko jedným pohybom a dokonale vyčistiť priestor pod ním.
  • Dizajn WC Classic RimOff je prispôsobený rovnomennému konceptu, ktorý zahŕňa aj niekoľko vaní, umývadiel, batérií a kúpeľňový nábytok. Aj kúpeľňu spojenú s WC tak môžete mať vybavenú v jednom štýle.


Elegantné, dizajnovo čisté riešenia WC z radu Chrome spočívajú v jednoduchom štýle bez rušivých nadbytočných detailov av dvoch ponúkaných systémoch oplachu (technológie Rim a technológie RimOff) vo vnútri toaletných mís.

Naše toaletné misy vyrábame z najkvalitnejších materiálov, ktorých povrch chráni vysoko odolná glazúra. Všetky výrobky sú harmonicky zladené s ostatnými súčasťami konceptu Chrome.

Rozšírenie kúpeľňových konceptov do dokonalosti
WC radu Chrome svojím dizajnom nadväzuje na najširší harmonicky zladený kúpeľňový koncept, takže aj v kúpeľniach spojených s toaletou môžete zachovávať rovnaký štýl. Jeho dizajn je zároveň natoľko moderný a univerzálny, že môže byť s úspechom použité v každej súčasnej kúpeľni.
Dizajn WC Classic RimOff je prispôsobený rovnomennému konceptu Classic. Aj kúpeľňu spojenú s WC tak môžete mať vybavenú v jednom štýle.

EasyFix - žiadne viditeľné skrutky, žiadne neprístupné miesta
Nekazí celkovo čistý dojem, uľahčuje upratovanie a obmedzuje neprístupné miesta na vonkajšej strane toaletnej misy, kde sa časom usadzujú nečistoty.

Všetko pre jednoduchú údržbu
Závesný systém toaletnej misy uľahčuje upratovanie podlahy v toaletnej miestnosti či kúpeľni a praxou overený systém oplachu toaletnej misy – golier s otvormi, rozvádza vodu na miesto, kde je to potrebné. Misa tak zostáva hygienicky čistá a ľahko udržiavateľná.

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk