Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LEIFHEIT Air Board XL Ergo Žehliaca doska 140 x 38 cm 72589
LEIFHEIT Air Board XL Ergo Žehliaca doska 140 x 38 cm 72589

LEIFHEIT Air Board XL Ergo Žehliaca doska 140 x 38 cm 72589

To je ultra ľahká žehliaca doska vhodná do veľkých domácností. Vďaka technológii "Thermo-Reflect" (doska aj špeciálny poťah akumuluje teplo a čiastočne aj paru zo žehličky a odráža ich späť na od... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LEIFHEIT
Model: 72589

Popis

To je ultra ľahká žehliaca doska vhodná do veľkých domácností. Vďaka technológii "Thermo-Reflect" (doska aj špeciálny poťah akumuluje teplo a čiastočne aj paru zo žehličky a odráža ich späť na odev = bielizeň je žehlená z oboch strán súčasne) je o žehlenie 33% ľahšie a rýchlejšie. Špeciálna patentovaná žehliaca doska Lei-Tec® je opatrená dierovaním, ktoré zabraňuje nežiaducemu zrážaniu vodnej pary vo vnútri dosky. Ergonomické v spojoch spevnené nohy dovoľujúce žehlenie ako postojačky, posediačky (s automatickým vyrovnávaním pri umiestnení na nerovnom povrchu = na žehliacu dosku stačí len mierne zatlačiť a ona sa sama vyrovná). Extra pevná a stabilná konštrukcia žehliacej dosky je vyrobená z nehrdzavejúcich materiálov. Špeciálny tvar žehliacej dosky umožňuje ľahké žehlenie košieľ a tričiek v oblasti ramien. K žehliacej doske je možné zakúpiť náhradné poťahy 72374, 71608 (špeciálne určené pre žehliace dosky s "Thermo-Reflect" technológiou).

Parametre dosky na žehlenie Leifheit AIR BOARD XL Ergo:
- žehliaca plocha 140 x 38 cm
- plynulo nastaviteľná výška žehliacej dosky v rozmedzí 75-98 cm
- rozmery po složení 154 x 49 x 9 cm
- príslušenstvo: odkladacia plocha na žehličku je k žehliacej doske pripevnená pomocou klipu možno ju podľa individuálnych požiadaviek premiestniť v rámci žehliacej dosky alebo úplne odňať)

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk