Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL!
BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL! BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL! BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL! BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL! BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL! BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL!

BAZÁR GARDENA smart senzor, zavlažovací počítač, súprava 19202-20 1X VYSKÚŠANÝ, POŠ. OBAL!

GARDENA smart senzor a riadenie zavlažovania ako sada umožňujú plne automatické a optimálne zavlažovanie vašej záhrady podľa ich potrieb. Sada sa skladá zo smart senzora, smart riadenie zavlažova... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: R__19202-20

Popis

GARDENA smart senzor a riadenie zavlažovania ako sada umožňujú plne automatické a optimálne zavlažovanie vašej záhrady podľa ich potrieb. Sada sa skladá zo smart senzora, smart riadenie zavlažovania a smart gateway. V kombinácii s bezplatnou smart aplikáciou GARDENA (iOS / Android) môžete nastaviť jednotlivé doby zavlažovania a rýchlo a presne merať vlhkosť. Kompaktný a presný smart senzor má extra veľkú snímacie zónu a meria vlhkosť pôdy v koreňoch rastlín, teda presne tam, kde ju potrebujete. Namerané hodnoty, ako je úroveň vlhkosti a aktuálna teplota pôdy, sa odosielajú cez internet priamo do aplikácie GARDENA smart vo vašom smartphonu alebo tabletu cez smart gateway. Zavlažovací systém vašej záhrady tak môžete sledovať, aktivovať a nastavovať kedykoľvek a kdekoľvek. Zavlažovanie sa ovláda pomocou smart zavlažovacieho počítača, ktorý sa inštaluje jednoducho a priamo na vodovodný kohútik a umožňuje vám naprogramovať rôzne časové plány. Pomocou dát zhromaždených senzorom môžete teraz zavlažovať vašu záhradu efektívne a ekonomicky presne podľa vašich potrieb. Inteligentný zavlažovací systém zaistí, že váš trávnik bude zavlažovaný iba vtedy, keď vlhkosť pôdy nameraná smart senzorom klesne pod určitú hodnotu. Tým sa zabráni zbytočnému zavlažovanie záhrady po dlhom daždi. Chráni to nielen vašu záhradu, ale aj šetrí drahocennú vodu. Smart zavlažovací počítač možno zapnúť a vypnúť ručne stlačením tlačidla. V prípade mrazu a príliš nízkych teplôt vás smart aplikácia upozorní, že už nemožno zaručiť plynulú prevádzku, a môžete dokonca pozastaviť svoj plán zavlažovanie výberom režimu hibernácie. Túto smart sadu je možné kedykoľvek rozšíriť o ďalšie zariadenia z radu smart systém GARDENA a je ideálne vhodná pre doplnenie GARDENA Micro-Drip-systému alebo Sprinklersystému. Smart senzor a smart zavlažovací počítač sú napájané 2 alebo 3 batériami AA, ktoré umožňujú bezdrôtový prevádzku po celú záhradnú sezónu. Nikdy neopustíte svoju záhradu. Vďaka inteligentnému zavlažovacímu systému a robotické kosačke je o vašu záhradu postarané, nech ste kdekoľvek.

Obsah balenia:
• smart zavlažovací počítač
• smart senzor
• smart gateway

Wi-fi router a pripojenie na internet, smartphone, tablet alebo PC.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk