Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Krtko magnet smejúci sa, drevo 5cm 33012825
Krtko magnet smejúci sa, drevo 5cm 33012825

Krtko magnet smejúci sa, drevo 5cm 33012825

Krtko magnet smejúci sa, drevo 5 cm Drevená figúrka krtka s magnetom. Veľkosť 54 x 30 mm. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný. Drevená hračka spĺňa v... Zobraziť celý popis »


Model: 33012825

Popis

Krtko magnet smejúci sa, drevo 5 cm
Drevená figúrka krtka s magnetom. Veľkosť 54 x 30 mm. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti. Výrobok je zdravotne nezávadný.
Drevená hračka spĺňa všetky normy EÚ.
Tieto českej drevené hračky sú vyrábané z kvalitného dreva, ktoré sa ťaží v horských oblastiach strednej Európy. Na farbenie sa používajú len kvalitné, certifikované a ekologické farby a laky, ktoré vyhovujú norme EN 71 a nezaťažujú životné prostredie. Pretože sú hračky určené prevažne najmenším deťom, je technologickému procesu a kompletizáciu venovaná zvlášť vysoká pozornosť, ktorá zaručuje stálu a vysokú kvalitu výrobkov.
Drevené hračky firmy Detoa sa radí medzi najkvalitnejšie a najestetickejšie drevené hračky, ktoré sú v súčasnosti na európskom a domácom trhu dostať. Nákupom hračiek povediete svoje deti k rozvoju motorických schopností, estetickému cíteniu a kladnému vzťahu k prírodnému materiálu - drevu. K hračkám Detoa sa vracajú už niekoľkýkrát generácie. Starí rodičia, rodičia - všetci vyrastali s našimi hračkami značky Schowanek, Tofa a DETOA.

Od veku: 3 rokov
Pre dievča aj chlapca
Material: Drevo

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk