Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jihočeské hnojivo na plodovú zeleninu 2,6 kg, 1204016
Jihočeské hnojivo na plodovú zeleninu 2,6 kg, 1204016

Jihočeské hnojivo na plodovú zeleninu 2,6 kg, 1204016

Jihočeské hnojivo je rad granulovaných organo-minerálnych hnojív, ktoré sú ideálnym zdrojom organických látok a živín, potrebných k harmonickému vývoju a zdravému rastu na záhonoch, vo fóliovníko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1204016

Popis

Jihočeské hnojivo je rad granulovaných organo-minerálnych hnojív, ktoré sú ideálnym zdrojom organických látok a živín, potrebných k harmonickému vývoju a zdravému rastu na záhonoch, vo fóliovníkoch a skleníkoch. Vyznačujú sa vyššími obsahy živín v optimálnom pomere. Rastliny ošetrené týmto hnojivom rastú intenzívnejšie, sú sýtejšie zafarbené a majú väčšiu vitalitu.
Charakteristika:
Organicko-minerálne NPK hnojivo
5% N + 11% P2O5 + 10% K2O + 2% MgO
prednosti:
Hnojivo obsahuje Lignohumát pre podporu koreňového systému, Guáno čisto prírodný surovinu, vzniknutú mineralizáciou vtáčieho trusu na pobrežiach Južnej Ameriky a slepičince prírodný produkt obsahujúci fermentovaný slepačie trus.
Použitie a dávkovanie:
Hnojenie sa vykonáva pri výsadbe rastlín, kedy sa rovnomerne vmieša hnojivo do substrátu (zeminy) v dávke cca 10 - 15 g na jednu rastlinu (paradajky a uhorky). Pri výsadbe paprík, cukiet a tekvíc je vyživovacej dávka vyššia a to 15 - 20 g na jednu rastlinu. Po aplikácii hnojiva je vhodné vykonať zálievku, alebo hnojivo aplikovať pred dažďom, aby došlo k využitiu všetkých živín, ktoré obsahuje hnojivo. Hnojenie je dobré opakovať aj v priebehu vegetácie v dávke 10 g na rastlinu v intervale raz za 14 dní (paradajky, papriky a cukiny) a raz za 20 dní (uhorky).
Balenie 2,6 kg je cca na 30 rastlín počas celej vegetácie.
Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
apríl, máj, jún, júl, august
Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk