Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039
ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039 ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039 ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039 ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039 ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039

ALVEUS AM 20 kuchynská batéria Algranit, dalmata 1056039

Rozmer: 191 x 174 mm Štruktúra povrchu: 16 - anthrazit-metalik - Vyťahovacia - Sprcha Batérie iba k drezom Cubo. Viac o značke Alveus Výrobky značky Alveus (granitové drezy Elleci, kuchyn... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: 1056039

Popis

Rozmer: 191 x 174 mm
Štruktúra povrchu: 16 - anthrazit-metalik
- Vyťahovacia
- Sprcha

Batérie iba k drezom Cubo.

Viac o značke Alveus
Výrobky značky Alveus (granitové drezy Elleci, kuchynské digestory Alveus, drezové batérie Alveus, sortery a ďalšie) sú určené pre moderné kuchyne. V dnešných interiéroch je rozmedzie medzi kuchyňou a obývacím priestorom skoro nepatrné, hoci sa minimalistické kultivované dizajnové riešenie začali získavať na popularite.

Kuchynské batérie pod značkou Alveus sú prvotriedne výrobky, pokiaľ ide o kvalitu, výrobu, materiály a design. Keďže tieto drezovej batérie sú vyrobené z rôznych materiálov so špecifickými vlastnosťami, starostlivosť a údržba musí byť adekvátna.

Kuchynské drezové batérie Alveus majú vysokú technologickú úroveň a sú dostupné v rôznych tvaroch, ktoré sú vhodné do tradičných, ale aj do moderných kuchýň. Nespočetné druhy líšiace sa podľa typu inštalácie, prevádzky a farby poskytujú veľa kombinácií.

Výhody kuchynských drezových batérií
* Keramické tesniace prvky a kovové úchytky zaisťujú spoľahlivú a dlhodobú prevádzku všetkým kuchynským batériám
* Batérie sa dodávajú v prevedení s jednou ovládacou rukoväťou
* Niekoľko modelov je vybavených vysúvacími sprchovými hlavami
* Niektoré modely majú ohybné trubice, čo je obzvlášť vhodné v prípade, že sú umiestnené priamo pod oknom
* Batérie môžu byť namontované buď do drezu alebo do pracovnej dosky
* Pružné spojovacie hadice zaručujú drezové batériu jednoduchú a rýchlu montáž

Údržba a starostlivosť
Na čistenie kuchynských drezových batérií Alveus používajte mäkkú handričku a tekuté čistiace prostriedky pre domácnosť. Keby sa na batériu vytvoril vodný kameň, odstráňte ho 9% kyselinou octovou. Nepoužívajte čistiace prostriedky na striebro, drôtenky, bieliace či brúsne čistiace prostriedky. Čistiace prostriedky obsahujúce chlór (chlórnan sodný) alebo kyselina sodná môžu spôsobiť poškodenie povrchu kuchynské drezové batérie Alveus.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk