Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE Eurosmart páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou G30305000
GROHE Eurosmart páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou G30305000 GROHE Eurosmart páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou G30305000 GROHE Eurosmart páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou G30305000 GROHE Eurosmart páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou G30305000

GROHE Eurosmart páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou G30305000

Drezová batéria GROHE Eurosmart s vyťahovacou sprchou vám pomôže vniesť skvelý dizajn a dokonalý komfort i do kuchýň, v ktorých nie je príliš miesta nazvyš. Jednoduchú montáž zabezpečuje systém j... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GROHE
Model: G30305000

Popis

Drezová batéria GROHE Eurosmart s vyťahovacou sprchou vám pomôže vniesť skvelý dizajn a dokonalý komfort i do kuchýň, v ktorých nie je príliš miesta nazvyš. Jednoduchú montáž zabezpečuje systém jednoduché inštalácie, zatiaľ čo obmedzený rozsah otáčania znamená, že ide výpustí pohybovať bez nechceného narážanie do okolitého nábytku či stien. Vyťahovacie sprchová hlavica ponúka dva režimy prúdu, medzi ktorými môžete prepínať v závislosti na práve vykonávanom úkonu. A akonáhle skončíte, systém GROHE EasyDock zaručí, že sa sprcha automaticky zasunie späť do výpuste.
Celá batéria je tiež ľahko udržiavateľná, pretože silikónové trysky SpeedClean umožňujú zotretie vodného kameňa dokonca prstom.
Vo vnútri tejto pákové batérie sa nachádza technológia GROHE SilkMove, ktorá zaisťuje hladkú a precíznu reguláciu objemu tečúcej vody, zatiaľ čo systém GROHE Zero sa stará o to, aby vaša voda bola zaručene bez prítomnosti olova a niklu.
A navyše je tu chrómový povrch GROHE Starlight, ktorý je odolný voči poškriabaniu a vyzerá skvele.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk