Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Paffoni RINGO batéria drezová so sprchou dva prúdy RIN285
Paffoni RINGO batéria drezová so sprchou dva prúdy RIN285 Paffoni RINGO batéria drezová so sprchou dva prúdy RIN285

Paffoni RINGO batéria drezová so sprchou dva prúdy RIN285

Paffoni RINGO batéria drezová so sprchou dva prúdy RIN285 Prevedenie: chróm Paffoni Táto firma pôsobí na trhu už od roku 1953. Od tej doby až do dneška zaisťuje svojim zákazníkom po celom sv... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PAFFONI
Model: RIN285CR

Popis

Paffoni RINGO batéria drezová so sprchou dva prúdy RIN285

Prevedenie: chróm

Paffoni
Táto firma pôsobí na trhu už od roku 1953. Od tej doby až do dneška zaisťuje svojim zákazníkom po celom svete ceny zodpovedajúcej kvalite.
Talianska spoločnosť Paffoni sa zaoberá výrobou kvalitných kúpeľňových batérií od najlacnejšej cez retro batéria s krídelkami navodzujúce jedinečnú atmosféru až po pohodlné termostatické batérie s možnosťou voľby teploty. Je tu jasne rozpoznateľný dôraz na kvalitu použitého materiálu i elegantného spracovania každej jednotlivej baterie.Na všetky batérie poskytujeme 5 ročnú záruku a je možné objednať akýkoľvek náhradný diel. Väčšinu batérií je možné dodať v rôznych farebných kombináciách (napr. chróm-zlato) ..
Sprchové komplety Paffoni dokážu uspokojiť želania bežných aj náročných užívateľov. Paffoni svoje sprchové kúty maximálne prispôsobuje požiadavkám svojich zákazníkov. Sprchy a sprchové systémy Paffoni sú jednoduché a zároveň elegantné. Vynikajú dokonalou funkčnosťou, ladnými tvarmi a perfektným materiálom, ktorý vám zaručí mnoholetá komfort pri sprchovaní.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk