Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, guľatá, chróm MB623
SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, guľatá, chróm MB623 SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, guľatá, chróm MB623 SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, guľatá, chróm MB623

SAPHO Podomietková termostatická batéria s držiakom, 2 výstupy, guľatá, chróm MB623

Podomítková termostatická baterie s držákem ruční sprchy, 2 výstupy,kulatá,chrom Termostatické batérie sú výsledkom kombinácie aktuálnych trendov v podobe guľatých tvarov, ktorých je dosiahnuté ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: MB623

Popis

Podomítková termostatická baterie s držákem ruční sprchy, 2 výstupy,kulatá,chrom

Termostatické batérie sú výsledkom kombinácie aktuálnych trendov v podobe guľatých tvarov, ktorých je dosiahnuté použitím kvalitných materiálov. Podomietková sprchová termostatická batéria pre dva výstupy má bezpečnostnú poistku.

Podomietková batéria ponúka dizajnovo čisté riešenie sprchovacieho kúta. Je tiež odporúčaná do menších priestorov. Jej malá hĺbka neobmedzuje pohyb osoby v sprchovacom kúte.

AKO FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATÉRIA?
Termostatická batéria je už z výroby nastavená na teplotu vody 38 ° C. Po pustení vody otočením ľavej či prostredný rukoväte, Vám teda potečie voda s teplotou 38 ° C. Ak budete chcieť mať vodu chladnejšie, stačí otočiť pravú rukoväťou vpravo. Ak budete chcieť mať vodu teplejšiu, treba stlačiť bezpečnostnú poistku na pravej rukoväti a potom otočiť smerom vľavo. Prietok vody a to či Vám voda potečie napr z ručnej alebo hlavovej sprchy si volíte pomocou ľavej alebo prostredný rukoväti. Pri otvorení vody, otočením ľavej rukoväte vľavo potečie voda z ručnej sprchy. Pre prepnutie na hlavovú sprchu treba otočiť ľavú rukoväťou do polohy OFF a prostredný rukoväťou otočiť smerom vľavo.

Podomietková termostatická sprchová batéria pre 2 výstupy s vývodom a držiakom ručnej sprchy.
Možnosť napojenia napr ručnej a hlavovej sprchy, alebo ručnej sprchy a nástenných spŕšok.
Bez inštalačného telesa, telo batérie sa napevno zabuduje do steny.
Balenie neobsahuje ručnú sprchu a hadicu.
Poistka - bezpečný systém proti obareniu.
Materiál: mosadz
Povrchová úprava: chróm

Výmenu termostatické kartuše alebo vrškov vykonáte po sňatí rukoväťou.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk