Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA programovacia jednotka, 1242-27
GARDENA programovacia jednotka, 1242-27 GARDENA programovacia jednotka, 1242-27 GARDENA programovacia jednotka, 1242-27 GARDENA programovacia jednotka, 1242-27

GARDENA programovacia jednotka, 1242-27

Programovacia jednotka od spoločnosti GARDENA slúži na automatické riadenie systémov pre riadenie zavlažovania alebo väčších Sprinklersystému a je tak ideálny pre použitie v oblastiach bez prívod... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 1242-27

Popis

Programovacia jednotka od spoločnosti GARDENA slúži na automatické riadenie systémov pre riadenie zavlažovania alebo väčších Sprinklersystému a je tak ideálny pre použitie v oblastiach bez prívodu energie. Je ideálny pre prípady, keď nie je dostatočné množstvo vody pre súčasnú prevádzku celého systému - pozostávajúceho z niekoľkých zavlažovacích systémov. Navyše z dôvodu rozdielnych požiadaviek na množstvo vody jednotlivých oblastí s rastlinami riadi programovacie jednotka od spoločnosti GARDENA jednotlivé intervaly zavlažovania pre jedno potrubie a umožňuje tak samostatné a optimálne zavlažovanie. Programovacia jednotka od spoločnosti GARDENA slúži na programovanie riadiacej jednotky od spoločnosti GARDENA (kat. Č. 1250). Prenos dát do riadiacej jednotky sa vykonáva jednoducho stlačením tlačidla. Po skončení programovania je riadiaca jednotka namontovaná na zavlažovacie ventily 9 V od spoločnosti GARDENA (kat. Č. 1251-20) a riadi ich na základe nastavených časov. Pre jeden deň možno vybrať až šesť zavlažovacích aktivít. Dni a cykly zavlažovania sú programovateľné samostatne. Dĺžku zavlažovania možno flexibilne nastaviť medzi jednou minútou a 9 hodinami 59 minútami. Pre prevádzku je potrebná jedna 9V alkalický akumulátor (nie je súčasťou dodávky). Tým je zaistená bezpečná prevádzka po dobu približne jedného roka.

parametre:
- Zdroj energie: 1 x 9 V alkalická batéria 6LR61 (nie je súčasťou dodávky)
- Zavlažovacie cykly za deň: 6
- Dĺžka zavlažovania: 0 h 1 min - 9 h 59 min
- Frekvencia zavlažovania: Individuálny výber dní zavlažovania

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk