Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Drážkovacie zariadenie 347000
REMS Drážkovacie zariadenie 347000 REMS Drážkovacie zariadenie 347000 REMS Drážkovacie zariadenie 347000 REMS Drážkovacie zariadenie 347000

REMS Drážkovacie zariadenie 347000

REMS Drážkovacie zariadenie 347000 REMS drážkovacie zariadenie Robustné, kompaktné zariadenie na výrobu obvodových drážok s olejovo-hydraulickým předsuvem pre drážkovanie trubiek pre systémy rúr... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 347000

Popis

REMS Drážkovacie zariadenie 347000

REMS drážkovacie zariadenie
Robustné, kompaktné zariadenie na výrobu obvodových drážok s olejovo-hydraulickým předsuvem pre drážkovanie trubiek pre systémy rúrkových spojenie. Pre inštaláciu, inštaláciu protipožiarnych trysiek, veľké vykurovacie systémy, priemysel a baníctvo. Na stavbu i do dielne.

konštrukcia
Kompaktný, vhodné na používanie na stavbách. Robustná kovová skriňa pre vysoké zaťaženie. Ľahko ovládateľné, dobre sa prenášajúce, váži len 26 kg. Olejovo-hydraulický tlačný valec pre efektívny předsuv tlačného drážkovacieho valca. Vznik tlaku pomocou ručnej hydraulickej pumpy. V kryte skrine sa nachádza integrovaný nastavovací kotúčik na automatický doraz hĺbky drážky.
 
drážkovacie valce
Osvedčené REMS drážkovacie valce s optimálne zladeným pomerom priemerov tlačného a protitlačného valca a s drsným pravouhlým vrúbkovaním zaručujú spoľahlivé otáčania rúrky a precízne valcovanie drážok. Drážkovacie valce z veľmi odolné, vzlášť kalenej špeciálnej ocele s extrémne dlhou životnosťou. 3 sady drážkovacích valcov (tlačný valec, protitlačný valec) na celý rozsah práce DN 25-200 (300), 1-8 "(12"), ľahko vymeniteľné. Drážkovacie valce Cu (tlačný valec, protitlačný valec) na medené rúrky 54-159 mm. Drážkovacie valce INOX (tlačný valec, protitlačný valec) na nehrdzavejúcej oceľovej rúrky 2-6 ". Drážkovacie valce na hliníkové, PVC rúrky, na vyžiadanie.
 
Pohon
Iba jedno drážkovacie zariadenie na REMS Magnum a REMS Tornado. Rýchla, jednoduchá montáž. Trojplošné hnacie čapy drážkovacieho zariadenia zaisťujú spoľahlivé upnutie a optimálny prenos sily. Drážkovacie zariadenie na závitorezné stroje iných výrobcov, prispôsobené rázvoru a priemeru nosníka a osi vretena daného pohonného stroja možno dodať.
 
podpery materiálu
Výškovo nastaviteľné podpery materiálu REMS Herkules a REMS Herkules

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk