Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF
Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF

Bosch Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm KGN392LAF

Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm kovový vzhľadPrehľad technickej špecifikácie• Rozmery spotrebiča: 2030 x 600 x 665 mm• Emisia hluku šíreného vzduchom: 29 dB(A) re 1... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BOSCH HOME
Model: KGN392LAF

Popis

Séria 4 Voľne stojaca chladnička s mrazničkou dole 203 x 60 cm kovový vzhľad

Prehľad technickej špecifikácie
• Rozmery spotrebiča: 2030 x 600 x 665 mm
• Emisia hluku šíreného vzduchom: 29 dB(A) re 1 pW
• NoFrost – už nikdy žiadne odmrazovanie: Áno
• Počet odkladacích plôch v chladiacej časti (ks): 5
• Trieda energetickej účinnosti: A
• Farba spotrebiča: kovový vzhľad
• Trieda emisií hluku šíreného vzduchom: A
• Zachová potraviny dlhšie čerstvé: Áno

Mimoriadne veľký priestor pre čerstvé potraviny.
Priestranný systém VitaFresh XXL <0 °C> ponúka ideálne skladovacie prostredie pre čerstvé potraviny. Pri mäsových výrobkoch či rybách udržuje nižšiu teplotu, zatiaľ čo priehradka s reguláciou vlhkosti zachová ovocie a zeleninu skutočne čerstvé.

Alarm otvorených dvierok
Výstražný zvuk signalizujúci zle zatvorené dvierka prípadne iný problém. A ak vaša chladnička podporuje funkciu Home Connect, dostanete upozornenia prostredníctvom aplikácie Home Connect.

Chladnička, ktorá si zachová stálu vnútornú teplotu.
Nerovnomerné chladenie v chladničke môže výrazne ovplyvniť chuť a životnosť vášho jedla. Vďaka lesklej zadnej stene so systémom Multi Airflow je vlhkosť a teplota rovnomerne rozložená v celej chladiacej oblasti, od priehradiek v dvierkach až po zadné rohy, čím sa zachováva vysoká celistvosť potravín dlhší čas.

Umiestnite svoju chladničku prakticky kamkoľvek.
Postavte svoju chladničku kamkoľvek chcete. Iné štandardné modely chladničiek s mrazničkou dostupné na trhu musia byť kvôli bezproblémovému otváraniu dvierok a priehradok vzdialené od bočných stien približne 10 cm. Vďaka technológii Perfect Fit možno náš rad voľne stojacich chladničiek s mrazničkou umiestniť priamo k stenám a nábytku. Šírka chladničky s mrazničkou zodpovedá rozmerom výklenku.

Dokonale nasvietené potraviny.
S LED osvetlením už v chladničke nič neprehliadnete. Energeticky úsporné LED diódy s dlhou životnosťou jasne a rovnomerne osvetľujú celý interiér, takže vášmu oku sotva niečo unikne. Ak vaša chladnička podporuje technológiu Home Connect, LED osvetlenie môžete ovládať aj prostredníctvom aplikácie. Jednoducho ho zapnite alebo vypnite pomocou mobilného zariadenia alebo upravte jas podľa svojich potrieb. Nedovoľte, aby vám slabé osvetlenie zatienilo výhľad – vylepšite svoju chladničku LED osvetlením ešte dnes.

Dva chladiace okruhy pre rýchlejšie chladenie.
V spotrebičoch s dvomi chladiacimi okruhmi možno chladiacu a mraziacu časť ovládať oddelene, čím sa dosiahne rýchlejšie chladenie. Pomocou jednoduchého elektronického ovládania hravo nastavíte požadovanú teplotu.

Chladnička, ktorá vie, ako sa ochladiť.
Skôr než sa vyberiete na nákup, môžete na krátky čas znížiť teplotu v chladničke pomocou funkcie super chladenia. Čerstvo nakúpené potraviny sa tak budú tešiť optimálnej teplote. Teplotu znížite jednoduchým stlačením tlačidla (2 °C na najnižšej úrovni). Aby ste predišli nadbytočnej spotrebe energie, funkcia sa automaticky prepne na pôvodnú po približne 6 až 15 hodinách. Ak je váš spotrebič navyše prepojený, funkciu super chladenia môžete nastaviť pomocou aplikácie Home Connect.

Šetrite s triedou energetickej účinnosti A.
Voľba energeticky úsporných domácich spotrebičov je zásadným krokom k šetreniu cenných zdrojov. Pri kúpe je dôležité zohľadniť nízke energetické hodnotenia a energetický štítok, ktorý sa pohybuje v rozsahu A až G a udáva účinnosť, hlučnosť, kapacitu a spotrebu energie. Naše chladničky s mrazničkou Bosch sú navrhnuté tak, aby dosahovali najlepšiu triedu energetickej účinnosti A bez negatívneho dopadu na výkon. Zaručene dosiahnete efektívne a spoľahlivé výsledky chladenia.

Inteligentná invertorová technológia.
Inteligentná invertorová technológia nepretržite prispôsobuje teplotu v chladničke vnútorným a vonkajším teplotným podmienkam. Vždy pracuje pri optimálnej rýchlosti a veľmi efektívnym spôsobom udržuje stabilnú teplotu v chladničke.

Poličky z bezpečnostného skla: mimoriadna stabilita pre bezpečné skladovanie.
Všetky poličky z bezpečnostného skla sú vyrobené z extra silného skla odolného voči rozbitiu. Už sa nemusíte báť uložiť v chladničke ťažšie potraviny, ako napríklad melóny, či veľké hrnce. Navyše sa veľmi ľahko čistia.

VitaFresh XXL <0 °C> udržuje potraviny dlhšie čerstvé v mimoriadne veľkých priehradkách s reguláciou vlhkosti.
• Upozorní vás na pootvorené dvierka či iný problém.
Lesklá zadná stena so systémom Multi Airflow: rovnomerná cirkulácia vzduchu pri konštantnej teplote.
Perfect Fit: umiestnite chladničku priamo k stene alebo do výklenku.
LED osvetlenie: vaše potraviny pod lupou.

Vlastnosti

Parametry
Trieda energetickej účinnosti A
Farba nerez
Trieda hlučnosti A
Priemerná ročná spotreba energie v kilowatthodinách za rok 104 kWh
Súčet objemu chladiacich oddielov 260 l
Súčet objemu mraziacich oddielov 103 l

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk