Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Hubica na škáry Unlimited BHZULFC
Bosch Hubica na škáry Unlimited BHZULFC Bosch Hubica na škáry Unlimited BHZULFC Bosch Hubica na škáry Unlimited BHZULFC Bosch Hubica na škáry Unlimited BHZULFC

Bosch Hubica na škáry Unlimited BHZULFC

Viac flexibility na upratovanie ťažko prístupných miestV každej domácnosti sa nájdu ťažko dostupné miesta, ktoré sa ťažko upratujú. Dlhá, flexibilná hubica na škáry urobí upratovanie aj v tých na... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BOSCH HOME
Model: BHZULFC

Popis

Viac flexibility na upratovanie ťažko prístupných miest

V každej domácnosti sa nájdu ťažko dostupné miesta, ktoré sa ťažko upratujú. Dlhá, flexibilná hubica na škáry urobí upratovanie aj v tých najhoršie dostupných miestach hračkou. Vďaka dlhému, tenkému a ohybnému nástavcu je možné behom okamihu povysávať plochy za nábytkom, interiéry áut, žalúzie, tienidlá, alebo rohy.

Optimalizujte svoj Unlimited s originálnym príslušenstvom Bosch

Príslušenstvo dokonale sedí a zaručuje jednoduchú manipuláciu. Spoločnosť Bosch vyvinula zodpovedajúce príslušenstvo pre vaše vysávače Unlimited série 6, Unlimited 7 a Unlimited Gen2 série 8. Všetko príslušenstvo sa ľahko inštaluje a vymieňa, perfektne sedí a má dlhú životnosť, pretože je vyrobené špeciálne pre vaše zariadenie.

Dlhšia životnosť vďaka originálnemu príslušenstvu

Správne príslušenstvo pre každú potrebu. Bosch ponúka širokú škálu príslušenstva pre každú úlohu: od hubíc na čalúnenie, cez flexibilnú štrbinovú hubicu na ťažko dostupné miesta, hubicu na čistenie matracov, mäkkú kefu na citlivé tvrdé podlahy po flexibilnú predlžovaciu hadicu a ďalšie.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk