Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard PLAYA WC nádržka s armatúrou J492201
IDEAL Standard PLAYA WC nádržka s armatúrou J492201 IDEAL Standard PLAYA WC nádržka s armatúrou J492201

IDEAL Standard PLAYA WC nádržka s armatúrou J492201

IDEAL Standard PLAYA WC nádržka s armatúrou bočné napúšťanie J492201 Materiál: keramika Prítok bočné spodné - proverdení chróm. Nádrž 6 litrov Šírka: 36 cm Výška: 40 cm Prevedenie: biela PLAYA ... Zobraziť celý popis »


Model: J492201

Popis

IDEAL Standard PLAYA WC nádržka s armatúrou bočné napúšťanie J492201

Materiál: keramika
Prítok bočné spodné - proverdení chróm.
Nádrž 6 litrov
Šírka: 36 cm
Výška: 40 cm
Prevedenie: biela

PLAYA
Kolekcia Playa obsahuje 7 rôznych prevedení umývadiel vrátane zápustnej a polozápustného, ??vhodných pre kombináciu s polostĺpom alebo stĺpom a tiež 2 možnosti WC a bidetov (závesné i stacionárne prevedenie). Všetky keramické výrobky sú k dispozícii s povrchovou úpravou IdealPlus a samozrejme s časovo neobmedzenou zárukou.
Štýl kolekcie Ideal Standard PLAYA, vyznačujúci sa svieži jednoduchosťou a súdobým prevedením, otvára vo Vašej kúpeľni priestor pre vyjadrenie vlastného charakteristického vkusu. Série PLAYA vychádza z dielní dizajnového štúdia Artefakt, jedného z najuznávanejších európskych dizajnérskych tímov, a predstavuje dokonalú vyváženosť tvaru a funkcie. Hodnota tejto kúpeľňové série tkvie aj v jej praktickosti a rafinované štýlovosti - máte vďaka nej príležitosť zaobstarať si presne takú novú kúpeľňu, akú si zaslúžite.
Rad PLAYA vyniká jednoduchosťou, ktorá umožňuje prejaviť zmysel pre štýl a vlastné vyjadrenie každého zákazníka. V dizajne sa snúbi zaoblené rohy a jemne vedené línie - skrátka moderné elegancia tvarov, ktoré nie je na súčasnom trhu nikdy dosť. Celé poňatie tejto ucelenej rady vychádza zo základnej produktovej filozofie prestížnej nemeckej značky Ideal Standard - a síce presvedčenie, že kreativita je hnacou silou kúpeľňového dizajnu. Cieľom bolo stvoriť obytný priestor založený na inovatívnych riešeniach v tradične vysokej kvalite.

ILISTRAČNÍ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk