Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SENCOR SHD 6600W Fén na vlasy 40017815
SENCOR SHD 6600W Fén na vlasy 40017815

SENCOR SHD 6600W Fén na vlasy 40017815

SENCOR SHD 6600W Fén na vlasy 40017815 Sušič vlasov Príkon 2000W Ultraľahká konštrukcia 3 stupne nastavenia teploty 2 stupne nastavenia rýchlosti Vzduchová tryska Tlačidlo studeného vzduchu Odní... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SENCOR
Model: 40017815

Popis

SENCOR SHD 6600W Fén na vlasy 40017815

Sušič vlasov
Príkon 2000W
Ultraľahká konštrukcia
3 stupne nastavenia teploty
2 stupne nastavenia rýchlosti
Vzduchová tryska
Tlačidlo studeného vzduchu
Odnímateľná zadná mriežka pre ľahšie čistenie
Pogumovaná zadná časť rukoväte
Závesné očko
Gumové ochranné bočné nárazníky zabraňujúce odretiu fénu pri odložení
Tepelná poistka proti prehriatiu motora
Dĺžka prívodnej šnúry: 2,6 m
Odfúknite dlhé minúty strávené sušením vlasov
Ďalšie ráno, kedy nestíhate? Ručičky na hodinách ukazujú, že ste dávno mala čakať na zastávke na autobus či dokonca popíjať prvú kávu v práci. Namiesto toho ale máte po rýchlej sprche mokré vlasy a váš nevýkonný fén vás doháňa k šialenstvu. Chcete sa podobným situáciám vyhnúť?
Kúpte si sušič vlasov Sencor SHD 6600.
Ultra ľahký sušič vlasov Sencor SHD 6600 s vysokou dávkou elegancie kombinuje najdôležitejšie vlastnosti fénov pre dosiahnutie skvelých výsledkov: vysoký výkon, nastaviteľnú teplotu vzduchu, optimálne prúdenie a voliteľnú rýchlosť vzduchu. Sencor SHD 6600 má príkon 2000 W zaisťujúci naozaj silný prúd vzduchu a vysokú teplotu vysúšanie. Rýchlo vysuší vlasy a vždy s ním vytvoríte skvelý účes. Trojstupňové nastavenie teploty umožní prispôsobiť rýchlosť úpravy vlasov podľa vášho času. Ak vás čas nebude tlačiť, môžete zvoliť miernejší teplotu na dokonalejšie styling účesu aj pomalšie rýchlosť fúkania pre jemnejšie vlasy. Nielen v letných mesiacoch sa môžete
vyfénovať studeným vzduchom, ktorý skvele poslúži ik dokončenie a spevnenie účesu. Optimálny prúd vzduchu presne do požadovaných miest zaistí odnímateľná tryska.

Sencor SHD 6600 má skutočne prepracovanú ergonómiu a funkčný dizajn, ktorý výrazne prispieva k užívateľskému pohodliu. Zadná časť rukoväte fénu je pogumovaná. Toto prevedenie v kombinácii s vyváženým a aerodynamickým tvarom zabezpečuje príjemné a isté držanie. Dlhá prívodná šnúra umožňuje voľný pohyb pri fénovaní. Gumové ochranné bočné nárazníky zabraňujú odretiu fénu pri odložení. Sušiči nechýbajú praktické závesné očko - po fénovaní ho môžete jednoducho zavesiť a ušetriť miesto vo vašej skrinke. Jednoduchá je aj údržba - zadná mriežka pre vstup vzduchu je odnímateľná, a tak jej čistenie doslova nič nebráni v ceste.
Môžete si vybrať z troch farieb s metalickým žiarivým efektom, podľa toho, ktorú máte radi, alebo ktorá ladí s farbami vašej kúpeľne: elegantné biele, moderné fialové alebo výraznej červenej.
Technické parametre:
3 stupne nastavenia teploty
2 stupne nastavenia rýchlosti
Príkon: 2000 W
Dĺžka prívodnej šnúry: 2,6 m
Tepelná poistka proti prehriatiu motora

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk