Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bosch Hubica na čalúnenie Unlimited BHZUXXL
Bosch Hubica na čalúnenie Unlimited BHZUXXL Bosch Hubica na čalúnenie Unlimited BHZUXXL Bosch Hubica na čalúnenie Unlimited BHZUXXL

Bosch Hubica na čalúnenie Unlimited BHZUXXL

 XXL hubica na čalúnenie s rotáciou o 360°: pre rýchle upratovanie vášho čalúneného nábytku.Dokonalá kompatibilita s vysávačom Unlimited: originálne príslušenstvo je vhodné pre všetky vysávače Bo... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BOSCH HOME
Model: BHZUXXL

Popis

  •  XXL hubica na čalúnenie s rotáciou o 360°: pre rýchle upratovanie vášho čalúneného nábytku.
  • Dokonalá kompatibilita s vysávačom Unlimited: originálne príslušenstvo je vhodné pre všetky vysávače Bosch Unlimited.
  •  K dispozícii je široký sortiment originálneho príslušenstva Bosch: pre každú úlohu je vhodné príslušenstvo.

Rýchlejšie upratovanie čalúnenia vďaka širšej kefe

Čistenie pohovky môže byť únavné a vyžaduje čas. Či už ide o prach, vlákna alebo vlasy, s praktickou XXL hubicou na čalúnenie vašu pohovku ľahko a rýchlo vysajete. Hubica vďaka veľkej šírke pozbiera viac prachu za kratšiu dobu ako menšia hubica na čalúnenie. Kefu možno navyše otáčať o 360°, vďaka čomu je upratovanie ešte ergonomickejšie a pohodlnejšie - to je obzvlášť užitočné napríklad pri upratovaní v stiesnených priestoroch.

Optimalizujte svoj Unlimited s originálnym príslušenstvom Bosch

Príslušenstvo dokonale sedí a zaručuje jednoduchú manipuláciu. Spoločnosť Bosch vyvinula zodpovedajúce príslušenstvo pre vaše vysávače Unlimited série 6, Unlimited 7 a Unlimited Gen2 série 8. Všetko príslušenstvo sa ľahko inštaluje a vymieňa, perfektne sedí a má dlhú životnosť, pretože je vyrobené špeciálne pre vaše zariadenie.

Dlhšia životnosť vďaka originálnemu príslušenstvu

Správne príslušenstvo pre každú potrebu. Bosch ponúka širokú škálu príslušenstva pre každú úlohu: od hubíc na čalúnenie, cez flexibilnú štrbinovú hubicu na ťažko dostupné miesta, hubicu na čistenie matracov, mäkkú kefu na citlivé tvrdé podlahy po flexibilnú predlžovaciu hadicu a ďalšie.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk