Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
DOMESTOS 24H PLUS tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok White & Shine 750 ml
DOMESTOS 24H PLUS tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok White & Shine 750 ml

DOMESTOS 24H PLUS tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok White & Shine 750 ml

DOMESTOS 24H PLUS tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok White & Shine 750 ml Domestos 24 H Plus tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok zabijú všetky známe druhy baktérií. Pri každodennom použ... Zobraziť celý popis »


Model: 0076130022

Popis

DOMESTOS 24H PLUS tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok White & Shine 750 ml

Domestos 24 H Plus tekutý dezinfekčný a čistiaci prípravok zabijú všetky známe druhy baktérií. Pri každodennom použití chráni vylepšené zloženie s patentovanou technológiou Hygiene Molecules celý deň vás i vašu rodinu pred baktériami uvoľnenými z toalety do ovzdušia spláchnutím. Vďaka vylepšenému zloženiu priľne k povrchu toaletnej misy a zostáva tiez aj po spláchnutí.

Návod na použitie: uzáver odolný proti otvoreniu deťmi. Otvoriť: stlačte plochy na oboch stranách uzáveru a otočte v protismere hodinových ručičiek. Po použití: jemne zatvárajte uzáver dokus nezačujete cvaknutie.

Neriedený - intenzívny dezinfekcia - záchodovej misy a toalety aplikujte pod okraj (cca 80 ml) a nechajte pôsobiť 15 minút. Pre ešte účinnejšie likvidáciu mikroorganizmov a odstránenie škvŕn nechajte pôsobiť cez noc. Kuchyňa / kúpeľňa odtoky: pre dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 5 minút pôsobiť. Umývadlá nalejte do odtoku a prepadu a nechajte 5 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.

Riedený - dezinfekcia podlahy a pracovné plochy pridajte 120 ml prípravku Domestos do 5 l vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy. Hubky a handričky na riad: pridajte 120 ml prípravku Domestos do vedra naplneného do polovice vodou a namočte na 30 minút.

Riedený - bielenie bielizne pridajte 20 ml prípravku Domestos do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vyplákajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné pre použitie v domácnostiach sa septickými nádržami. 1 viečko = 15 ml

Zloženie: dezinfekčné látka chlórnan sodný 4,5 g / 100 g. Menej ako 5% bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum.

Nepoužívajte na smaltované alebo pokovované (pochrómované / pozlátené) povrchy. Nepoužívajte neriedený na podlahy. Nepoužívajte na vlnu, hodváb, farebné prádlo, syntetické tkaniny, kožu alebo odevy so špeciálnou úpravou (napr. Nehorľavé). Vždy dbajte pokynov výrobcu tkaniny. Zabráňte kontaktu s textíliou / nábytkom / koberci - môže dôjsť k poškodeniu. Pri rozliatí postihnuté miesto utrite a opláchnite dôkladne čistou vodou. Po použití si umyte ruky.

Bezpečnostné upozornenie: Pozor! Nepoužívajte spolu s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Dráždi oči a kožu. Veľmi jedovatý pre vodné organizmy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Používajte len podľa návodu. Zabráňte uvoľneniu koncentrovaného prípravku priamo do životného prostredia. Uchovávajte na chladnom mieste a vo vzpriamenej polohe. Uchovávajte len v pôvodnom obalu.Prázdnou fľašu nepoužívajte na iné účely, po spotrebovaní vypláchnite vodou a dajte do odpadu. Dráždivý.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk