Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Domestos čistiaci prostriedok Pine Fresh 750 ml
Domestos čistiaci prostriedok Pine Fresh 750 ml

Domestos čistiaci prostriedok Pine Fresh 750 ml

Domestos tekutý dezinfekčný a čistiaci prostriedok Pine Fresh 750 ml Domestos 24h Pine Fresh 750 ml tekutý dezinfekčný a čistiaci prostriedok Domestos 24h tekutý čistiaci a dezinfekčný prostrie... Zobraziť celý popis »


Model: 0076130010

Popis

Domestos tekutý dezinfekčný a čistiaci prostriedok Pine Fresh 750 ml

Domestos 24h Pine Fresh 750 ml tekutý dezinfekčný a čistiaci prostriedok

Domestos 24h tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok je určený na čistenie a dezinfekciu silne znečistených miest a najmä tam, kde sa môžu vyskytovať baktérie alebo plesne. Domestos je možné používať v celej domácnosti, a to ako v neriedenom stave, tak riedený s vodou.

Riedený tekutý Domestos 24h je možné použiť na podlahy, obkladačky, umývadlá, pracovné aj iné väčšie plochy v domácnosti a taktiež na bielenie bielizne. Vhodný je aj pre čistenie a dezinfekciu upratovacích pomôcok.

Neriedený tekutý Domestos 24h je ideálna na čistenie toalety, odtoku vane a kuchynského drezu.

Vďaka novému hustejšiemu zloženiu priľne Domestos 24h lepšie k povrchu toaletnej misy a obmedzuje tak množenie baktérií aj po spláchnutí. Pri každodennom používaní chráni Domestos 24h celý deň pred baktériami uvoľnenými z toalety do ovzdušia a zároveň bojuje proti mikróbom v domácnosti. Zabíja všetky známe druhy baktérií. Domestos čistiaci a dezinfekčný prostriedok v správnom dávkovaní nielen čistí, ale tiež dezinfikuje. Ničí baktérie, vírusy a dokonca aj spóry.

Pri použití sa Domestos rozkladá na bežné látky, ako sú soli a vodu. Preto sa mamičky ani chovatelia zvierat nemusia obávať ohrozenia ich detí alebo zvierat, ak Domestos používajú pri každodennom upratovaní a správne dodržujú návod. Naopak, práve Domestos dá pocit dokonalej čistoty a bezpečia domova.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk