Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FISKARS Súprava nožníc na konáre PowerGear P92 + PowerGear L78 112595
FISKARS Súprava nožníc na konáre PowerGear P92 + PowerGear L78 112595 FISKARS Súprava nožníc na konáre PowerGear P92 + PowerGear L78 112595

FISKARS Súprava nožníc na konáre PowerGear P92 + PowerGear L78 112595

FISKARS Súprava nožníc na konáre PowerGear P92 + PowerGear L78 112595 Zvýhodnená sada obsahuje Dvojčepelové prevodové záhradné nožnice Fiskars PowerGear P92 - stredné a Jednočepeľové prevodové ... Zobraziť celý popis »


Model: 112595

Popis

FISKARS Súprava nožníc na konáre PowerGear P92 + PowerGear L78 112595

Zvýhodnená sada obsahuje

Dvojčepelové prevodové záhradné nožnice Fiskars PowerGear P92 - stredné a Jednočepeľové prevodové nožnice na silné konáre Fiskars PowerGear L78 - veľkosť: L.

Dvojčepelové prevodové záhradné nožnice Fiskars PowerGear (stredná) sú vybavené unikátnym prevodovým mechanizmom (vloženým medzi otočné držadlo a čepeľ), ktorý zaisťuje maximálnu strižnú silu. Rotačný pohyb držadla umožňuje súčasné zapojenie všetkých prstov. Nožnice váži 0,192 kg, meria 20 cm a umožňujú strihať vetvy až do priemeru 2 cm.

Dvojčepelové prevodové záhradné nožnice Fiskars PowerGear sú ergonomicky navrhnuté tak, aby zabezpečili pohodlné a jednoduché použitie - mnoho záhradníkov a odborníkov ich uznáva ako najlepší vo svojej kategórii. Ergonomicky tvarované držadlá sú vyrobené z extra pevného polyamidu vystuženého sklenými vláknami. Špeciálne čepele z CrMoV ocele potiahnuté vrstvou PTFE, ktoré sa dajú vymeniť bez použitia náradia, sú v nepracovné polohe bezpečne kryty vďaka ľahko prístupnému a jednoduchému zámku.

Prevodové nožnice na silné konáre s hákovou hlavou Fiskars PowerGear majú spodnú čepeľ v tvare háku, ktorá umožňuje strihanie tlstých, surových vetví. Uchopenie vetvy medzi čepele je veľmi jednoduché. Nožnice váži 1,06 kg, meria 69,2 cm a môžu sa s nimi strihať vetvy až do priemeru 5 cm. Prevodové nožnice na silné konáre s hákovou hlavou Fiskars PowerGear sú ľahké a veľmi pevné, vyrobené z odolného polyamidu FiberComp vystuženého sklenými vláknami. Vďaka malej hmotnosti s nimi možno strihať aj veľmi dlhú dobu s minimálnou záťažou. Čepele nožníc sú z kvalitnej CrMoV ocele a ich povrch je navyše potiahnutý PTFE vrstvou pre zníženie trenia a ochranu proti korózii. Držadlá s mäkkým povrchom zaručujú pohodlné držanie.

ilustračný obrázok

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk