Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648
ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648 ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648

ROLTECHNIK Štvrťkruhový sprchovací kút HOUSTON NEO/800 brillant/matt glass N0648

Sprchovací kút s výplňou zo 4 mm bezpečnostného skla v matnom prevedení dodá vašej kúpeľni moderný vzhľad. Posuvné dvere s elegantnými madlami a celorámové prevedenie kúta s nosnými profilmi v po... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ROLTECHNIK
Model: N0648

Popis

Sprchovací kút s výplňou zo 4 mm bezpečnostného skla v matnom prevedení dodá vašej kúpeľni moderný vzhľad. Posuvné dvere s elegantnými madlami a celorámové prevedenie kúta s nosnými profilmi v povrchovej úprave Brillant dobre ladí s každou farebnou variácií. Pre jednoduchú údržbu je tento kút vybavený spodnými odklápacími pojazdy.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:
• Výška kúta (h): 1900 mm
• Inštalačný rozmer: 780-800 mm
• Vstupný otvor: 420 mm
• Materiál výplne: bezpečnostné sklo
• Výplň: matt glass
• Typ profilu: Brillant
• Materiál profilu: hliník
• Sila skla: 4 mm
• Rádius: R550

Štvrťkruhový sprchovací kút s dvojdielnymi posuvnými dverami. To je sprchovací kút HOUSTON NEO zo série SANIPRO LINE. Tento kút skrášlia tradičné i moderné kúpeľňu a bonusom je veľmi príjemná cena.

Prvotriedne hliníkové profily v prevedení Brillant zaisťujú stabilitu a kvalitné ložiskové pojazdy dbajú na bezproblémové otváranie dvojdielnych dverí. Elegantné madlá dokonale ladí s hliníkovými profilmi vďaka rovnakému farebnému prevedeniu (Brillant). Celorámové prevedenie zaisťuje stabilitu a maximálnu tesnosť sprchovacieho kúta. Tesnosť zaisťuje tiež inovatívne magnetické tesnenie.

Potešíme tých z Vás, ktorí majú radi súkromie pri svojom očistnom rituáli. Dvere sprchovacieho kúta sú vybavené matným bezpečnostným sklom Matt Glass a tak sa môžete bez ostychu sprchovať aj keď Vás v kúpeľni niekto vyruší.

Mysleli sme na Vás aj v ohľade ľahké údržby a preto sme sprchovací kút HOUSTON NEO vybavili odklápacími spodnými pojazdy. Dvere možno odklopiť veľmi jednoducho. Ako môžete vidieť na obrázku, na pojazdoch sa nachádza šedá krytka s "čudlík". Čudlík ztlačíte smerom dole a následne dvere už len odklopíte od lišty. Je nutné oba dva čudlík ztlačit naraz, aby ste sklo mohli bez problémov odklopiť. Po vyčistení pojazdy len nacvaknete späť do lišty.

Sprchovací kút HOUSTON NEO sa pýši, ako je vyššie spomenuté, výplní skiel v prevedení Matt Glass. Táto výplň má mriežkovú úpravu, vďaka čomu je sklo zvonku hrubé a spôsobuje horšiu transparentnosť. Zvnútra je však hladké a pre ľahšiu údržbu odporúčame zakúpiť sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.
Rolshield complete care

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na svoje sprchové dvere nanesiete vrstvu Rolshield na báze nanotechnológie, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Zaistíte si tak obdobnú povrchovú úpravu, akú disponujú sprchové kúty vyšších radov.

Ak vyžadujete bezbariérový vstup do sprchovacieho kúta, možno ho zaistiť inštaláciou priamo na podlahu. Ak chcete vzhľad kúta ozvláštniť, môžete to docieliť výberom hlbokej vaničky. Vyberať však môžete aj z širokej ponuky nízkych vaničiek. Ponúkame napr. Akrylátové, samonosné či vaničky z liateho mramoru.

Pre zamedzenie padania sprchových prípravkov odporúčame namontovať do sprchovacieho kúta závesnú policu SHELF UNI. Zároveň skvele doplní vzhľad sprchovacieho kúta.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk